Latest post of the previous page:
Władku, dla Ciebie bomba - mniejsza konkurencja, co nie? ^_^Naturszczyk pisze:Zobaczysz, że przez ciebie kilku nowych zapaleńców przejrzy na oczy i zrezygnuje z pisania.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Władku, dla Ciebie bomba - mniejsza konkurencja, co nie? ^_^Naturszczyk pisze:Zobaczysz, że przez ciebie kilku nowych zapaleńców przejrzy na oczy i zrezygnuje z pisania.
To może jeszcze moje trzy grosze w tej sprawieNaturszczyk pisze:Drugi pisarz mógłby spojrzeć na warsztat, ale pamiętaj, że on zawsze jest "także" twoją konkurencją - szczególnie gdy pisze w tej samej opcji. np. sf.
musze wstawac rano bo córkę trzeba odstawić do przedszkolaNaturszczyk pisze:Andrzej, ty Boga w sercu nie masz. :wink:![]()
Swoimi wpisami rozbijasz wieloletnie stereotypy, ze Autor nie wstaje z łóżka przed południem bo musi odespać poprzednie nocne... te no, artystyczne uniesienie? O.
jak sobie trochę popiszę o świcie to i net odpalamA z tego co widać po godzinach twoich wpisów, to chyba robisz u siebie za koguta i to ty wszystkich budzisz i informujesz o nadejściu dnia![]()
![]()
![]()
nikomu nie kazę wstawać o piątej. Naprawdę nikomu. Można pisac rano w południe, nocą (gdy byłem młody pisalem głównie nocą...). niech każdy pracuje jak mu pasuje. Liczy się EFEKT KOŃCOWY a nie to jak to zostało zrobione.Zobaczysz, że przez ciebie kilku nowych zapaleńców przejrzy na oczy i zrezygnuje z pisania.
I tu się z tobą zgodzę, AndrzejuAndrzej Pilipiuk pisze: nikomu nie kazę wstawać o piątej. Naprawdę nikomu. Można pisac rano w południe, nocą (gdy byłem młody pisalem głównie nocą...). niech każdy pracuje jak mu pasuje. Liczy się EFEKT KOŃCOWY a nie to jak to zostało zrobione.
Ależ sugestywna wizja! Już sobie wyobraziłam pół weryfikatorium na tym jachcie, a wśród nich głośno postulujący Andrzej. "Kiedyś, za młodu, miałem nakład 2 tys., potem 40 tys., dziś 400 tyś. A dlaczego nie 4mln? Do roboty dziadki, do roboty, nie swawolić na jachcie".Andrzej Pilipiuk pisze:
6) A jak Wam pomogę i zarobicie mega kasę pokupujecie sobie jachty i wille i jakiś odsetek mnie z wdziecznosci zaprosi w rejsikSame korzyści.
Mistrz, widzę jeszcze się z wiary we wdzięczność człowieczą nie wyleczył... To temat na niezłe fantasy...[img]http://emotikona.pl/emotikony/pic/31sztatnek.gif[/img]Andrzej Pilipiuk pisze:
6) A jak Wam pomogę i zarobicie mega kasę pokupujecie sobie jachty i wille i jakiś odsetek mnie z wdziecznosci zaprosi w rejsikSame korzyści.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”