Hej wszystkim obecnym :)

1
Witam Was serdecznie,

Mam na imię Paweł i choć moje dokumenty mówią że mam 30 lat to w rzeczywistości jestem jeszcze dzieckiem, które nie zamierza nigdy dorosnąć. Będzie mi miło jesli będziecie zwracać się do mnie nickiem forumowym a nie koniecznie imieniem :).
Zainteresowałem się waszym portalem gdyż od dawna pasjonuję się literaturą i czasem sam coś piszę, choć od niedawna dopiero oficjalnie.
Zasłyszałem, iż to forum jest bardzo krytyczne i nieprzyjazne. Dlatego zdecydowałem się was odwiedzić. Nie uważam, że piszę tak że wszyscy powinni padać na kolana i wiem że przede mną na pewno wiele wiele wiele, a potem jeszcze troszkę nauki i cięgów jakie będę musiał znosić za popełnione błędy. Choć przyznam, że to ma wyjątkowo gorzki smak i zapewne żadne z nas nie ceni krytyki ponad pochwały, a kto twierdzi inaczej ten kłamie.

Tak czy inaczej będzie mi bardzo miło z wami czasem porozmawiać i podzielić się pewnymi spostrzeżeniami. Mam nadzieję że przyjmniecie mnie po koleżeńsku i będzie nam się miło spędzało czas.

Pozdrawiam Was
Dark

PS: Z góry przepraszam ze literówki które sa moją marą, walka z mimi to problem don kichota, wieć prosze bardzo o wyrozumiałość i wierzę że nie reagujecie na to jak inne portale tematyczne.

2
Witam kolegę z Qforum.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
O, cześć Dark :D Miło, żeś w końcu do nas dołączył tutaj ;)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

7
Dark, witam cię i chyba sie nie powyżywam na twoich tekstach, bo ostatnio mam mało czasu - więc wstawiaj je spokojnie :lol:
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

8
Bardzo żałuję że nie masz dla mnie czasu, gebilis, jesteś przecież moją wielką forumową miłościa :)

Dziękuję za miłe przywitanie!

12
I ja witam :)

Widziałam Cię już wcześniej, ale jakoś czasu zabrakło na powitanie.

Miłego pobytu życzę.
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”