16

Latest post of the previous page:

Wiesz jak to jest: jak się nam nasz tekst podoba, to często bywa tak, że innym się nie podoba. Jak się nam nie podoba, to innym z kolei tak. Dziwna zależność :)
- Powiem ci że zacząłem to właśnie odczuwać :). Niedawno dostałem telefon (zaskakujący) od organizatora chranowskiego Pigmalionu Fantastyki 2010 w którym poinformowano mnie że zostałem laureatem konkursu literackiego, a naprawdę nigdy bym nie przypuszczał. Po prostu coś tam napisałem, i uznałem a co tam wyśle przecież nikt mnie nie zabije śmiechem (mam nadzieję :) ), a tu BUM! To też mocno mnie zaskoczyło, stąd uważam że masz sporo racji :)

Co do drugiego to nigdy się nie zastanawiałem nad tym, ale może watro zapytać. Po prostu czytam zawsze regulamin konkursu jak na pewno każdy z nas, a tam wymogi formalne mówią wyraźnie - imię i nazwisko. Nie używałem zatem pseudo choć przyznaję że bardzo chciałem, ale mogliby mnie nie zakwalifikować, gdybym nie podał danych osobowych jakich wymagano.
Jeśli coś wydaję to pod pseudonimem, ale jeśli proszą o dane osobowe to oczywiście podaję, jednak następnym razem zapytam czy można dołożyć pseudonim artystyczny, chyba nie powinni odmówić :).
Ostatnio przekonałem się że jury (np pigmaliona) jest naprawdę bardzo bardzo miłe i sympatyczne, a nie jakby się mogło wydawać nadęte, napuszone i niedostępne. To miło że człowiek zaskakiwany jest w taki właśnie sposób :)

17
:D Gratuluję nagrodzonym!

Na plus - moja miniaturka też jest wyróżniona (obawiałam się, że tematyka zbyt kontrowersyjna a tu proszę, niespodzianka :) )

Na minus - miałam go wstawić na weryfki jak nikt go nie zauważy... :D

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i życzę powodzenia w kolejnych konkursach sobie i Wam! ;)

18
Gratuluję wyróżnionym!!
Aniu, już idę czytać. Skromna taka, nic nie da do oceny, bo się boi, a tu proszę - wyróżnienie :) Gratki jeszcze raz! :D
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”