Pamiętasz?

1
Czy pamiętasz
Blask mych oczu
Zapach skóry
Miękkość ud
Czy pamiętasz
Jak miłości
Nas otaczał
Piękny cud
Czy pamiętasz
Tą co chciała
Panią twego życia być
Lecz odszedłeś
Tylko po to
By codziennie
O niej śnić
Czy pamiętasz...
"Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"

3
z całego serca popieram przedmówcę, a ponieważ jest mężczyzną, do którego teoretycznie powinno trafić powyższe, tym bardziej czuję się usprawiedliwiona, mówiąc: przestań. Zmień tematykę, może lepiej Ci pójdzie składanie rymów, bo wszystko to nudne jak flaki z olejem i zupełnie nieciekawe, a już o metaforach nie ma tu mowy. Poecałabym rozwinąć jakieś hobby, może wtedy przyjdzie prawdziwe natchnienie.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

4
Gra pisze: Polecałabym rozwinąć jakieś hobby, może wtedy przyjdzie prawdziwe natchnienie.
Mam ciekawe życie i różnorodnie spędzam wolny czas. A Ty, Gra, nie oceniaj ludzi po jednym wierszu. Są osoby, do których moje wiersze trafiają.

5
Ha, ha, ha. Wszędzie muszę dorzucić trzy grosze bo mi się dziś cholernie nudzi i się lenię. Wiedziałem, że to tak się skończy. Gra, niepotrzebnie wjechałaś na autorkę ;). To forum literackie, nie psychologiczne czy psychiatryczne. A wiersz, fakt, jest nudny. I nie ma się co oburzać tylko popracować nad warsztatem.
Obrazek

6
polishbritpoper, o znawco, oceń też inne moje wypociny! Każdy ma lepsze i gorsze dni do pisania, ale powtórzę, są osoby, do których moje wiersze trafiają.

9
padaPada, kaczyński ma swoje miejsca do zamieszczania swoich słów, a ja mam forum do zamieszczania wierszy, bo po to ono jest. Każdy wasz wiersz jest mega udany? Sprawdzę to i sama ocenię!

10
Blokuje do czasu opadnięcia emocji.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poezja rymowana”