Po długich namysłach i polemikach z własnym ego zdecydowałam się i jestem. Możliwe, że kiedyś zamieszczę wypociny. Ale chyba nie warto, bo nie mam wielu wiosen i walory mojego języka literackiego mogą być znikome.
Mam szesnaście lat (rocznikowo siedemnaście) jestem z gór (niskich bo niskich ale zawsze góry) mam rozległe zainteresowania (książki, pisaniem, rysowanie, malowanie, hostoria, ostatnio też tarot, wszystko co wiąże się z religią judaistyczną oraz wiele innych). Chodzę do liceum, profil humanistyczny. Zdjęcie gdzieś mam ale nie chcę mi się grzebać ;]
5
Witam serdecznie (i nie martw się wiekiem, im wcześniej zaczynasz i ćwiczysz, tym większe szanse, że się nauczysz)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec