Mariusz. Obecnie ze stolicy. Na co dzień piszę zupełnie inne rzeczy, chociaż, w mojej opinii, równie ciekawe . Stopniowo przygotowuję się do stopniowego upublicznienia, części mojego pisaskiego dorobku. Ponadto Zawsze sie jakoś tak dziwnie spinam kiedy mam sie przedstawić.
A poza tym jestem radosny, sympatyczny i wesoły. Szatyn, przystojny, uporczywie zwalczający w sobie tendencje do nałogów. Otwarty również na kontakty quasi-matrymonialne [cały czas, wbrew wszystkiemu, wierzę, że internet został stworzony w jedym, jedynym celu]. Ale oczywiście pisarstwo ma bezwzględny priorytet.
2
Hohoho, czyżby nam się tu trafił kolejny internetowy Casanova?Otwarty również na kontakty quasi-matrymonialne [cały czas, wbrew wszystkiemu, wierzę, że internet został stworzony w jedym, jedynym celu]. Ale oczywiście pisarstwo ma bezwzględny priorytet.

Oczywiście żartuję

Witaj!
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
6
Problem z internetowym podrywem polega na tym, że za każdym razem, kiedy takowy uskuteczniam, w mojej głowie pojawia się wielki, ciężki, pękaty napis "NO LIFE", a zaraz za nim zaczyna mi szumieć pod czaszką refren z Loser zespołu Beck. To jednak trochę rozprasza
... Ale ja na szczęście uparty chłopak jestem :]

7
Przystojny i takie tam? Tak, czy siak, wzrusza mnie twoja skromność. Pewność siebie nie zawsze popłaca, tym bardziej, że prawdziwi poeci i pisarze nie z tego czerpią swoją wenę.
A jakby nie patrzeć, to trochę podrywaczy na tym forum kiedyś było, myślę, że Serena świetnie pamięta te czasy. Jak jest teraz, to się nie wypowiem, bo nie wiem.
A dla drogiego kolegi, twórcy wątku, mała rada:
Kobieta nie lubi wiedzieć, że facet jest Casanovą. I nie lubi być świadoma tego, że ją będzie chciał poderwać. Najlepiej jest, gdy zorientuje się w sytuacji, będąc już oczarowaną.
Wybaczcie off topic.
A jakby nie patrzeć, to trochę podrywaczy na tym forum kiedyś było, myślę, że Serena świetnie pamięta te czasy. Jak jest teraz, to się nie wypowiem, bo nie wiem.
A dla drogiego kolegi, twórcy wątku, mała rada:
Kobieta nie lubi wiedzieć, że facet jest Casanovą. I nie lubi być świadoma tego, że ją będzie chciał poderwać. Najlepiej jest, gdy zorientuje się w sytuacji, będąc już oczarowaną.
Wybaczcie off topic.
What are we doing? We are turning into dust.