16

Latest post of the previous page:

wystarczy, jeśli powiem, że studentka? ;)
a jak będziesz szukać moich tekstów, to "czerwoną różę" pomiń. do dziś się zastanawiam, po co napisałam coś, czego sama bym z własnej woli nie przeczytała.
ObrazekObrazekObrazek

18
i znów wychodzi na to, że sieję sztuczne zainteresowanie wokół własnych tekstów.
no cóż, ale dziękuję ;)

[ Dodano: Nie 02 Sty, 2011 ]
...ale czemu nie w poście? :D
ObrazekObrazekObrazek

21
No tak, ale to wątek przedstawiania się. Zaraz mi będą kazali wypowiadać się w wątku twojego tekstu.
What are we doing? We are turning into dust.

22
nie no, mi też nie chodziło, żebyś o tekście mówiła tutaj, tylko pod tematem.
jak będziesz chciała moją opinię na temat twojego tekstu, to napisz ;)
okej, w ogóle nam się rozmowa trochę rozrosła, a miało się skończyć tylko na cześć ;)
więc mówię cześć, ale już na dobranoc :D

24
Basia już poszła, ale ja zostałem :D. Witam Cie serdecznie w naszych skromnych progach. Czekam teraz na fantazyjne fantasy :P, może się przełamiesz i napiszesz coś takiego:D.

Teraz czas na reklamę: Polecam wszystkie opowiadania Luki! Każdy może znaleźć tam coś dla siebie, nawet poszukiwacze poruszających romansideł (opowiadanie o tęsknotach Zosi). Jednym słowem każdy może się w tym zaczytać, a więc czytać, czytać i jeszcze raz czytać, no i oczywiście nie szczędzić komentarzy :)

26
Witaj, popportfolio! Zastanawialiśmy się gdzie tak nagle zniknęłaś, czat nam potem zdechł :P

Do pozostałych: Moda nie ma, ale jestem ja. Prywatne dyskusje na PW, tu się przedstawiamy ;) Pana, który robi reklamę koleżance, uprasza się o zaprzestanie takich praktyk, bo będziemy moderować posty i nagradzać je karniakami.
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.

27
Luka w pamięci, na pewno pokaże ci moją produkcję, jak tylko...ją napiszę. :-D
Do kolegi o nicku też coś z luką: fantasy - bleeee!

Malika, miałam powody, ale stęskniłam się troszkę. I właśnie patrzę, że chat świeci pustkami. Trzeba go zreanimować którego dnia. :-D
Dobrze cię widzieć.

I słuchać się Panie Weryfikator, mówiłam, że o tekście się dyskutuje w "tu wrzuć.." i na PW. :]
Muszę przyznać, że mili są nowi ludzie, ci z 2010! Bardzo!
What are we doing? We are turning into dust.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”