Za kilka dni wejdzie w życie nowy regulamin. Znajdzie się w nim nowy zapis:
W dziale "Tu wrzuć tekst do zweryfikowania" mogą publikować swoje teksty użytkownicy zarejestrowaniu dłużej niż 30 dni na forum weryfikatorium!
Celem tej zmiany jest zminimalizowanie użytkowników, którzy wrzucają swoje prace i więcej ich nie widzimy, a mimo to weryfikatorzy muszą borykać się z ich tekstami. Drugą przesłanką dla takiej zmiany jest zwrócenie uwagi nowych użytkowników na treści w różnorakich działach naszego forum - jeżeli faktycznie przyszli tu, aby zdobyć wiedzę, znajdą jej w tym czasie na pęczki.
Trzecim, i zapewne najważniejszym - taka zmiana pomoże nam w utrzymaniu szybkiego tempa weryfikacji, a co za tym idzie, zapewnimy większe zadowolenie tym, którym istotnie zależy na poznaniu opinii czytelników i weryfikatorów.
Ważna zmiana w regulaminie!
1„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.