Jeszcze jedna sprawa, może warto byłoby umożliwić edycję postów? Jest to denerwujące, gdy zrobi się błąd i nie można poprawić.
Pozdrawiam, Leśniczy

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Leśniczy pisze:A może by tak przy każdym nowym tekście w weryfikatorium robić ankietę, żeby każdy mógł ocenić dany tekst?
Nikt nie broni nikomu wypowiedzieć się na temat danego tekstu. Rozumiem, że chodzi o to, żeby nieśmiali użytkownicy, bądź ci, którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia, oddali głos w ankiecie i mieli spokój? No dobra, ale jak już mówiłam, robienie ankiet należy do tego, kto zakłada temat.Ponad to każdy mógłby się wypowiedzieć o danym tekście.
Na początku był chaos, a z niego wyłonili się Weryfikatorzy. A tak serio, to któżby mógł ich zwerbować, czyżby Administrator? Czy trzeba być po studiach polonistycznych, żeby móc się wypowiedzieć na temat danego tekstu? Jak sam zauważyłeś, każdy może to zrobić. Weryfikatorzy po prostu oceniają wg podanego schematu, a po ich ocenie, tekst zostaje przeniesiony do działu Zweryfikowanych. Trochę nie rozumiem tych Twoich pytań, jakbyś podważał ich autorytet.Kto tak naprawdę zwerbował weryfikatorów?:) Był jakiś konkurs? Może są po studiach polonistycznych?
He, he... To pierwsze forum, z którym się spotkałem, gdzie nie ma możliwości edycji postów. Na innych jest i jeszcze nikt czegoś takiego, jak to opisałeś, nie zrobił.po trzecie: edycja postów byłaby tu bez sensu, ponieważ każdy, kto poddał ocenie swój text i został zbluzgany by brał, poprawiał w tekście, a później robił zdziwione oczęta nr. 7, o stylu: ,,jakie znowu błędy? Co wam odwaliło?'
Chodzi mi o kółko wzajemnej adoracji:) Ręka myje rękę itd. Zazwyczaj opinia osób, z którymi się rozumiemy, lubimy, jest nieobiektywna. Nie chciałem podważać żadnych autorytetów, ale początkujący autorzy mają taką przypadłość, że przyjmują do świadomości tylko dobre komentarze, a ludzi, którzy wypowiedzieli się nie po ich myśli, podświadomie zaczynają nie lubić:) A tak można byłoby ocenić tekst, zachować anonimowość, ale oprócz tego wypowiedzieć się, pokazać błędy, nasunąć swoje propozycje...Nikt nie broni nikomu wypowiedzieć się na temat danego tekstu. Rozumiem, że chodzi o to, żeby nieśmiali użytkownicy, bądź ci, którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia, oddali głos w ankiecie i mieli spokój? No dobra, ale jak już mówiłam, robienie ankiet należy do tego, kto zakłada temat.
Byłoby to bardzo korzystne, zwłaszcza, że nie do końca wiemy, co to jest poemat, narracją nazywamy dialogi, monologi i w ogóle wszystko;) Twierdzimy, że na powieść powinny składać się tylko drobne uwagi, a resztę dopowie sobie czytelnik:) Bez urazy, Weberze.Czy trzeba być po studiach polonistycznych, żeby móc się wypowiedzieć na temat danego tekstu?
Skąd pewność, że ich, jak i czyjakolwiek na tym forum, opinia jest wiarygodna?:)Jak sam zauważyłeś, każdy może to zrobić. Weryfikatorzy po prostu oceniają wg podanego schematu
Heh, ludzie, jak ludzie. Bez wątpienia to się wyróżnia. Nie wiem czym dokładniej, ale tak jest. Być może trafiłem w nieodpowiednim czasie;)Nie lubisz nas?
Potrzebna, czy nie, miło jest czasami porozmawiać:)niepotrzebną polemikę z Leśniczym
Każda opinia jest subiektywna, więc w jaki sposób może być niewiarygodna?Leśniczy pisze:Skąd pewność, że ich, jak i czyjakolwiek na tym forum, opinia jest wiarygodna?
Nie przeczę. To może nam takich ludzi załatwisz? Byłoby miło. Od razu cała reszta użytkowników stałaby się niepotrzebna, bo ich opinia nie jest "wiarygodna".Byłoby to bardzo korzystneCzy trzeba być po studiach polonistycznych, żeby móc się wypowiedzieć na temat danego tekstu?
Tak? To poczytaj sobie niektóre oceny, gdzie Weryfikatorzy oceniali innych Weryfikatorów bardzo nisko.Chodzi mi o kółko wzajemnej adoracji:) Ręka myje rękę itd. Zazwyczaj opinia osób, z którymi się rozumiemy, lubimy, jest nieobiektywna.
Wróć do „Sprawy organizacyjne”