Witam wszystkich :)

1
Hej :) Chciałabym serdecznie powitać wszystkich użytkowników niniejszego forum.
A teraz, by tradycji stało się za dość: szczupła, wysoka blondynka o chorobliwie dającym się w kość charakterze... a nie, sorki :D nie ta bajka, a w dodatku to nie o mnie. :)
Sprowadziła mnie tu praktycznie sama ciekawość nawiązania nowych znajomości, zobaczenia świata z perspektywy początkujących pisarzy, a także osób, które mają już pewne doświadczenie w tej "papierkowej" robocie.
Lubię czytać, pisać. To drugie kiedyś spędzało mi sen z powiek i nie pozwalało jeść, dopóki nie przelałam całej historii na papier. Teraz już ujarzmiłam bestię, szkoląc ją do lepszego mi służenia. :) Nie wiem, czy wniosę coś wartościowego do Waszego życia, ale mogę Was zapewnić, że postaram się dać z siebie wszystko i wynieść stąd mnóstwo pożytecznych informacji.
:) Zatem pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.

2
Witamy, witamy, i życzymy udanego pobytu ;)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

7
Ej, ta część z blondynką była całkiem całkiem :P

Witam :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

9
Witamy :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”