Witam

1
Witam wszystkich serdecznie ;)
Na imię mam Paulina, mam 19 lat (no, powiedzmy, że niedługo 20 :P) oraz mieszkam i studiuję w Łodzi. Uwielbiam czytać, chociaż nie jest to moje jedyne zainteresowanie, gdyż tych mam sporo. Podśpiewuję sobię w rytm muzyki, czasem też na czymś zagram (o ile ma klawisze), rysuję, piszę... ba! a nawet napisałam książkę i próbuję ją komuś opchnąć. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Re: Witam

3
Vipera pisze:ba! a nawet napisałam książkę i próbuję ją komuś opchnąć.
Opchnąć, hmmm... Eej, to moje ulubione powiedzonko :P

Witaj i rozgość się :) Hej!
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

7
I już po bólu (w sensie, że usunęłam zdublowany temat) ;)

Witaj na forum! Jaka tematyka napisanej książki?
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.

10
Nafaszeruj czostkiem, ktoś weźmie. Jak nie dla fabuły, to ze względu na walory zapachowe :P

Witam!
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

13
Cześć, nazywam się Adriana i mam 34 lata. Lubię słuchać muzyki elektronicznej. Od jakiegoś czasu próbuje się z pisaniem, ale jak mi to wychodzi, myślę, że po zweryfikowaniu tekstu się tego dowiem. Mam pytanie, dlaczego dopiero po 30 dniach od rejestracji można wrzucić swój tekst? Może gdzieś tego nie doczytałam w regulaminie, w takim razie gapa ze mnie.

pozdrawiam Adriana

14
Przedstawiamy się w nowym wątku, a nie pakujemy się w powitanie komuś :) To po pierwsze. A jeśli chodzi o twoje pytanie, to tekst można wrzucić po trzydziestu dniach, żeby nie było użytkowników widm, którzy nie chcą brać udziału w życiu forum i pomagać innym, tylko chcą zostawić tekst i zniknąć. Taki tekst trzeba potem weryfikować, a społeczność od użytkownika-widmo nie otrzymuje nic w zamian. Kapisz?

[ Dodano: Nie 20 Lut, 2011 ]
Także postaraj się nie pasożytować :D

15
Jasne, zrozumiałam. Chyba troche się zakręciłam jak to baba. Kapie, kapisze -nie wiem jak mam Ci odpowiedzieć, to "kapisz" da się jakoś odmienić po polsku?

pozdrawiam :)

[ Dodano: Nie 20 Lut, 2011 ]
P.S. Postaram się nie pasożytować w miarę zdolności czasowej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”