662
No tak, doczytałem regulamin ze względu na uwagę nim.ki na shoutboxie. Ja jeszcze nie mogę brać udziału w bitwie. Muszę poczekać :(

664
polishbritpoper pisze:Jaki temat? Ogólnie nie wiem jak się ustala i co może być tematem więc może coś zaproponujesz? :D
Temat: "Bo ona się bała pogrzebów..." Bardzom ciekawa, co można wyciągnąć z takiego piosenkowego cytatu.

666
Wilczku, czy ty zrozumiałeś, że ja chcę kogoś wyzywać?
Nie, bardzo przepraszam, ale nie jestem na coś tak trudnego gotowa. Strach się bać.
Trzeba na to czasu, biegłości... A ja ani jednego, ani drugiego nie mam. czasu ledwo wykroję, by tu dla rozrywki i nauki zajrzeć, co do biegłości... Hmmm, nie ma o czym mówić.

Temat tylko podsunęłam, bo mi się przyplątał kawałek piosenki i łazi za mną.
Pozdrawiam serdecznie.
I czekam na wasze teksty. Na jakikolwiek temat.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

667
Pisząc swojego posta, nie widziałem twojego :) Dziwne. Ja podejmowałem wyzwanie polishbritpoppera :D A co do tematu to podrzucajcie jakieś, to się dogadamy!

670
Dzięki za listę! To może polishbritpopper zróbmy tak, jak robi się w prawie morza:) Jeden z nas wybiera dwa tematy z listy, a drugi dokonuje wyboru, który z tych dwóch piszemy. Zgoda? Którym chcesz być wybierającym, jeśli zgoda? :)

671
Ostatnio wspólnie z Raptorem wytypowaliśmy dwa tematy. Decyzja - który - była trudna. Moneta i grawitacja. To chyba najlepsze rozwiązanie.

672
Na miłość boską, miałeś chyba jakiś powód?!

Najlepsze popełnione błędy

Jeśli któryś z tych tematów był to piszemy na ten którego nie było. Jeśli były oba, wybierz sam bo nie chce mi się sprawdzać co już było.

A tak w ogóle co to za tematy? O co w tym chodzi? Kto to układał? To nie jest śmieszne :D.
Obrazek

673
Hm... W takim razie chętnie wezmę udział w jakiejś bitwie :) kto chce ze mną konkurować?
Zastrzegam, że pragnę wynegocjować 3 tygodnie na składanie opowiadań :) inaczej będę tutaj mniej niż msc w trakcie rozpoczęcia bitwy ;)
Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia :)
Moje opowiadanie: www.nildesperandum.blox.pl

674
był swego czasu szał na wymyślanie tytułów, to ludzie wymyślali - http://weryfikatorium.pl/forum/viewtopic.php?t=4212&sid=900f1fc661d9a09f57fb03280a5ad8d0 a ten link co podałam wcześniej to był zbiór tych tutaj. Swoją drogą możnaby tam jakoś odhaczać, które już się zjawiały, ej co wy na to?

Jak się te nie podobają, to wymyślajcie własne ;) To nie tak, że musicie stąd wybrać i już. To stanowi tylko drobną pomoc w wyborze ;)
ObrazekObrazekObrazek

Wróć do „Bitwy literackie”