witam

1
w ten niedzielny, wczesny wieczór chciałem zaznaczyć swą obecność
Amadeusz- bo tak mam na imię, tak bardzo lubi studiowanie iż przeżywa już trzeci raz bycie na pierwszym roku, całe szczęście że chociaż kierunki zmienia.
cóż jestem tu po to by ktoś mógł powytykać mi błędy w mym pisaniu(niekoniecznie w tym momencie)
w zasadzie tyle
w razie czego odpowiem na wszelkie pytania i inne dziwactwa

4
No tak pierwszy rok zawsze najciekawszy:) Witam wiecznego studenta i życzę wytrwałości na forum. A można wiedzieć jakie kierunki cię zniechęciły?

5
pewnie że można, początkowo filologia angielska, następnie filologia angielska a teraz jestem na pedagogice i mam statystycznie 10 kobiet na jednego faceta
i tym razem może zechce mi się dotrwać na 2-gi rok

6
coolph pisze:mam statystycznie 10 kobiet na jednego faceta
No przy takich proporcjach, to chyba warto.

Witam.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

7
Fil... fil... filologia angielska? Jak mogłeś porzucić ten przezacny kierunek? I to dla pedagogiki! Jestem zdruzgotana...!
Niemniej, witam! ;)
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"

8
coolph pisze:teraz jestem na pedagogice i mam statystycznie 10 kobiet na jednego faceta
O, to tak się nazywa raj...

Witaj na forum :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”