151

Latest post of the previous page:

barbaara, jesli ani ty i ani winky nie wymyslicie zadnego tematu, to chetnie wam pomoe ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

153
Poczekajmy czy barbaara sie zgodzi ;D

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

155
No wiec, wasz temat:

"Tajemnica"

Macie szerokie pole popisu, życze powodzenia i niech wygra lepszy.

Jeśli sie zgodzicie, termin skladania prac za dwa tygodnie, podobnie jak w mojej drugiej bitwie. Brak odzewu uznam za "Ok", bo po co zasmiecac forum.

158
"Bóg sie mnie boi"

Coś o psychopatach-socjopatach :D
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

160
Kurcze, no, ubiegłaś mnie! Właśnie chciałem wyzwać Winky, bo spodobał mi się jej "ostatni" tekst, no ale nie będę jej nękał dwoma pojedynkami naraz. Więc kto inny... Tylko kto... Już widzę, jak wszyscy się odsuwają po kątach, głowy w piasek, cisza na sali... Misiu trybi, trybi... I jest, żaróweczka nad głową! Gott-Foo!! :) Zgadzasz się? Muszę uzasadniać powody? :P Bo jeśli, nie, to nie, a jak tak: to tak po prostu :P

161
Drufi pojedynek Ardenno? widze ze nie tracisz czasu ;D Tez chcialbym kogos wyzwac ;) Moje wyzwanie kieruje w strone........ Lesniczego ;)

162
Hehehe, widzę, że chcesz się zemścić na biednym Leśniczym za niedawne kłótnie i spory, które wszczęśliśmy :) Mnie masz z głowy, teraz on :) żartuję, oczywiście. Ja ciągle czekam na odpowiedź Gott-Foo. Widać pojedynki namnożyły się w ostatnich czasach jak mało kiedy :)

163
Bring it on!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

(czyt. ok, zgadzam się)

Mam tylko prośbę. Dajmy sobie dużo czasu i to z możliwością przesunięcia na później, np do 10 czerwca (jeśli skończę wcześniej, a bardzo prawdopodobne,że skończę, to bitwa może ruszyć wcześniej). Mam teraz małą nawałnicę nauki i projektów, a przecież studia przede wszystkim, no nie? (a przynajmniej oficjalnie ;))

Jeśli nie będzie ci to przeszkadzało, to proszę bardzo. Do boju. I prosimy o temat.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

165
Nie, raczej nie chce sie msicic, tylko malo jest ostatnie aktywnych uzytkownikow i on wpadl mi pierwszy do glowy.

166
Ja nie mam nic przeciwko tematowi. Jestem ugodliwy człek, więc termin też możemy przesuwać, jeśli będziesz chciał, Gott-Foo (bądź ja :P). Więc do boju! Niech zwycięży lepszy! :P

Wróć do „Bitwy literackie”