Latest post of the previous page:
Ktoś chętny na bitwę na moich warunkach?
Temat: "Postrzegam życie jako ruchome obrazy"
Termin: za jakieś 2 tyg

Objętość: 2-4 strony znormalizowane

Pytania, zgłoszenia najlepiej na PW. Kto pierwszy, ten lepszy ;p
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Może ustalajmy terminy tak, żeby bitwy na siebie nie nachodziły? Wtedy więcej osób by oceniało.Raptor pisze:Termin: za jakieś 2 tygMoże prędzej
Jestem do Twojej dyspozycji. Zastanów się proszę nad rozwiązaniem jakie pasuje Ci najbardziej. Ja się dostosuję.nim.ka pisze:tonik, może my też poczekamy? niech te dwie bitwy się rozstrzygną, a dopiero wtedy my swoją zaczniemy? jak ktoś wcześniej wspomniał, żeby ze sobą nie kolidowały i aby było więcej oceniających
Zostaniesz Oznaczony!!!7. Jeśli któryś z uczestników bitwy, bez względu na powód, nie odda swej pracy przez tydzień od ustalonego terminu rozpoczęcia pojedynku, dostaje jedno ostrzeżenie. Następny tydzień zwłoki kończy się drugim ostrzeżeniem. Jeśli po dwóch tygodniach uczestnik nie odda swej pracy, bitwa zostaje zamknięta (chyba że ktoś inny zaoferuje się przejąć ją w miejsce uczestnika, który nie oddał tekstu), a ten, kto nie oddał pracy, otrzymuje na forum rangę "Dezerter".
Temat z bitwą przeniosłem TU. Jeśli ktoś się zgłosi i polishbritpoper będzie nadal chciał walczyć, to restartujemy ją.polishbritpoper pisze:Kto w takim razie
zastąpi Wilczka?