Witam 1 autor: Kasiarzyna Kmiotek hej jestem Kaśka, od dawna piszę wiersze, to forum znalazł mój kolega i doszedł do wniosku, że to miejsce dla mnie... zobaczymy ...::: W życiu Chodzi O To By Być Troche Niemożliwym:::... Cytujsob 19 maja 2007, 21:02
2 autor: Hansu Dusza pisarza Haj ;D Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi. Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia. Cytujsob 19 maja 2007, 21:11
3 autor: Weber Zasłużony Hi, we will see, we will see. Po to upadamy żeby powstać. Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy. Cytujsob 19 maja 2007, 21:25
4 autor: Michał Śmiałek Zasłużony Oł jes, łi łil si. Aloha. "Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata. „Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”. "Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD) Cytujsob 19 maja 2007, 23:16
5 autor: Lan Imperator Witaj "Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem". "Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu". - Nieśmiertelny S.J. Lec Cytujndz 20 maja 2007, 11:22
6 autor: Patren Pisarz Wszelkie znaki na podłodze i suficie mówią, że tak. Ja wierzę. Witam i pozdrawiam. "Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być" Cytujndz 20 maja 2007, 20:26
7 autor: Ninetongues Zasłużony [Ninu kłania się dworsko ku Kasiarzynie] Zauważyłem, że nasze powitania staja się ostatnio jakieś dziwne. [Zerka na Patrena] Pozdrawiam Nine Dziewięć Języków - blog fantastyczny Portfolio online Cytujpt 01 cze 2007, 03:30