16

Latest post of the previous page:

Zastanów się, czyje wypowiedzi bardziej śmieszą: nasze czy Twoje? Po co udajesz radochę, skoro wiadomo, że ostra krytyka nie sprawiła Ci wcale przyjemności? (jeśli jednak sprawiła, to może coś nie tak z Twoimi reakcjami, normalny cżłowiek zawsze, chociaż trochę, przejmuje się negatywnymi opiniami).

Jeśli nadal będziesz próbowała nam wmówić, jacy to żałośni i śmieszni jesteśmy przez nasze komentarze, to zacytuj, co Cię tak rozbawiło, bardzo jestem ciekawa.

Dobrze radzę, już więcej się nie pogrążaj i nie pozuj na cool wyluzowaną mającą gdzieś nasze zdanie, bo zobaczysz jaką my będziemy mieć uciechę z Twoich postów. Jak rzekł, Hansu, nie ośmieszaj się już.

Dodane po 1 minutach:

Te Wasze krytyczne komenarze, które próbują zmusić do myślenia
Widać niektórych nawet siłą nie nakłonisz do ruszenia mózgownicy...

17
__~~*OdCzEpCi3 Się 0d n!ej!*~~__

<<<<<<To 0p0wi4dank0 jEsT

zAcZ3pIaStE i c00l!!!111111oneoneoneone>>>>>

OzDrO pOzdRo ZdRówKi PoZdróWkI kAsIu!!! BuZiaKi FoR jU!!!!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

18
ROTFL, leze i placze ze smiechu <hahaha> Szalone nastolatki nas zaczynaja odwiedzac ...

19
KasiaSkrok pisze:Hehe, nie chcę nikogo urazić, ale wasze ko0entarze mnie śmieszą! Nie wiedziałam, że umieszczenie jakiegoś tekstu na tym forum będzie taką rozrywką. Te Wasze krytyczne komenarze, które próbują zmusićdo myślenia, zmuszają do śmiechu :lol: :lol: :lol:

:D :D a to ci dopiero... Ta wypowiedź po prostu mnie rozbroiła... xD Szczerze mówiąc, nie rozumiem cię... Po kiego grzyba wrzucasz tu opowiadanie, które mamy SENSOWNIE sprawdzić (czyt: surowo, bez króciutkich texcików typu ,,CoOl! WrZuCaJ WięcEj! Nie mo0ge sie doCZEkać!''. [nie rozumiam nawet, po co się tu przypętałaś, skoro nie potrafisz docenić, że KTOKOLWIEK postanowił SENSOWNIE przeczytać tą twoją bryłę... - wypowiedź Wrednego Chochlika czyli któregoś z alter-ego Velatierena])

Tym postem tylko udowodniłaś, że masz tak płytki umysł, ze myślisz, że dając nieznajomym, anonimowym weryfikatorom swój pierwszy text wszyscy jednogłośnie wrzasną ,,YEEHA! DRUGI MICKIEWICZ!''. I właśnie dlatego cię nie rozumiem. Wchodzisz na forum do SPRAWDZANIA opowiadań (sprawdzać znaczy wychwytywać błędy w celu poprawy stylu pisania) bez przemyślenia, czy masz dość tupetu / odwagi / głupoty aby dać się po ludzku zbluzgać, aby wychwycić BłęDY (zaznaczenie moje odnośnie opowiadania). Mój pierwszy text który tu wrzuciłem dostał średnią ocen 1+ a jakoś się nie powiesiłem / nie bluzgam / nie próbuję udawać, że mnie to nie obchodzi / nie mam wszystkich tam, gdzie słońce nie dochodzi.

żegam, ponieważ myślę, iż już nie zamieścisz tu kolejnego opowiadanka, bo za bardzo się załamujesz / obrażasz ( / albo jesteś zbytnią egoistką - wypowiedź Wrednego Chochlika, czylki któregoś z alter-ego Velatierena)

Z poważaniem (albo nawet bez - wypowiedź Wrednego Chochlika, czyli któregoś z alter-ego Vela) Velatieren

PS:
nie chcę nikogo urazić, ale wasze ko0entarze mnie śmieszą
Tym tylko udowodniłaś, że jesteś typową, rozwydrzoną, trzynastoletnią (lub około) blogerką (w tej negatywnej formie)... Lepiej zostań w tym swoim wyimaginowanym (uwaga! Trudne słowo!) świecie, w którym każdy mówi tylko ,,SUPER!'' żeby cię nie obrazić. GZ i powodzenia (oj, przyda ci się, dziewczyno, oj przyda...)

Dodane po 3 minutach:

PS2: polecam utwór ,,Bunt Szesnastolatki'' bodajże Myslovitz. Doskonale oddaje naszą kochaną blogerkę... :D
Obrazek

Wolnym jest się tylko wtedy, gdy nic nie ma się do stracenia...

20
Hmm, dotychczas się nigdzie nie wtrącałam, ale po przeczytaniu tego wszystkiego nie mogłam się powstrzymać. Na początku Kasiu prawie ci współczułam, że tak ostro cię krytykują. Widać masz bardzo lekkomyślne podejście do tworzenia. Cóż, można było się domyślić, że czekasz na poklask, skoro już po przywitaniu się wspomniałaś o swojej wysokiej średniej. Pomyślałam sobie wtedy, że jako dziecko chcesz czymś od razu zaimponować. ZaRZuć mI LiNK do bLoogA!!! PoZDroooo!!! :)

21
ok, ja wszystko rozumiem. Naprawdę absolutnie wszystko rozumiem (zaciełam się, czy to taka litania?)

Myślę, że spokojnie możemy uznać ten temat za zamknięty. Nie ma sensu, aby dalej ciągnąć to "napadanie" na Kasie. Ma ona swoje zdanie, my mamy swoje. Niczego nie da się zmienić. A moim zdaniem nic nie zyskamy takim czczym gadaniem. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko zamknięciu tego tematu (a jeśli tak, to trudno <władza uderzyła mi do głowy> ;))

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
Zablokowany

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”