Cześć

1
Bzdurny wymóg, ale fakt faktem, zmusza do rzucenia okiem na regulamin.

Jestem młody i głupi, niewiele świata znam, ale chcę zostać pisarzem. Wiem, że nie będę żałował, bo takie już moje usposobienie. Jak się nie uda, to płakać nie będę, ale z pisaniem i tak nie skończę. Na razie czuję ogrom życia przed sobą i mam nadzieję go nie zmarnować w sposób, jaki marnuje swoje życie 90% społeczeństwa... lub jeszcze gorzej. Na Weryfikatorium zaglądam od dawien dawna, ale jakoś nigdy nie przyszło mi go głowy zakładać konta - nie było mi do niczego potrzebne. Podobnie jak nie było mi potrzebne czytanie regulaminu. Teraz sytuacja uległa zmianie. Zaległości nadrobiłem.

Uprzejmie proszę o odblokowanie mojego wątku w dziale Inspiracje.
All that we see or seem
Is but a dream within a dream.

3
Siema
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI

4
Bzdurny? :D
Tłoczy się tutaj mnóstwo osób - przychodzi taki kmiotek - beginner i nawet się nie przywita?
Nieładnie.

No cześć, cześć! :D

5
Właśnie... jaki sens witać się z każdym kmiotkiem - beginnerem, skoro po chwili i tak zniknie w odmętach pamięci.
All that we see or seem

6
Nie zgodzę się. :D
Znam tu każdego - każdego, kto się pojawia i udziela.
Każdy kmiotek dostaje od losu szansę zostania z nami na dłużej i poznania innych osób o podobnych zainteresowaniach.

Hej! Chcesz być pisarzem? Pokaż, że umiesz dać się zapamiętać. :P

<w kajeciku u ancepy: Seager - pesymista, samotnik, leń. :D :D :D Przykro mi - zostałeś zapamiętany>

...;)...

9
Hej! Chcesz być pisarzem? Pokaż, że umiesz dać się zapamiętać. :P
Już to zrobiłem ;) W rzeczywistości jestem niepoprawnym optymistą. Po prostu lubię grać, to taka moja mała, prywatna zabawa. W dodatku moje zamiary zostały odczytane bezbłędnie.

No, a wracając do weryfikatoryjnego 'ja', to charakter pisarza ma niewiele wspólnego z jego karierą. Wnioskuję po tym, że nie znam żadnego sławnego autora osobiście i nie wiem jacy są naprawdę moi idole. A sam potrafię pisać zupełnie skrajnymi stylami i w dwóch tekstach zostawić zupełnie odmienne odczucia. Więc i tu charakter, raczej jest nieistotny. Za to fakt bycia zapamiętanym. Jak najbardziej :)
All that we see or seem

10
Witam i życzę spełnienia marzeń. Żebyś nie wylądował tam, gdzie ja... Śmietnik pisarski jest gorsze od złomowiska!
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

11
Ponoć by móc się odbić, trzeba najpierw sięgnąć dna. Nigdy nie jest za późno by jeszcze wszystkim pokazać swoje możliwości. Życzę przypływu sił i motywacji ;)
All that we see or seem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”