Bardzo prosze, o natychmiastowe skasowanie wszystkich moich postow - usuniecie z sieci i forum.
Bardzo tez prosze o usuniecie moich danych z waszego rejestru, skasowanie hasla i zniszczenie przeslanego wczesniej shorta.
FM
2
10. Wycofanie tekstu z forum:
§ 1. Każdy tekst zamieszczony dobrowolnie przez autora pozostanie na forum zgodnie z jego pierwotnym przeznaczeniem – w celach szkoleniowych dla autora jak i innych użytkowników.
§ 2. Administracja portalu nie ma obowiązku usuwać tekstów szkoleniowych.
§ 3. Ze względu na charakter forum, jego ogólnodostępność oraz naturę internetu – każdy zamieszczony tekst szkoleniowy pozostanie wraz z komentarzami i/lub opiniami ogólnodostępny, a dokonana przez autora publikacja jest nieodwracalna w skutkach.
§ 4. Wycofanie tekstu wymagałoby zgody autorów komentarzy/opinii/weryfikacji pod danym tekstem, indywidualnie dla każdego użytkownika, który cytował tekst szkoleniowy w całości bądź jego fragmenty, jako że dokonane sugestie/poprawki/wskazówki stają się częścią procesu szkoleniowego i są bezpośrednio powiązane z tekstem, którego autor pragnął zasięgnąć opinii.
4
Very well, teraz reszta, please.
Nie jest i nie bedzie nam nigdy po drodze, bowiem moja i twoja interpretacja prawa i zasad jest tak odrebna, ze wybiega poz zakres negocjowania.
Do tego dochodzi szetreg innych spraw budzacych moj opor oraz niechec do tego forum.
Bodaj taki drobiazg - kazdy nowy czlonek dostaje stopien kmiotka, a dalej pisarzyna, czy inny skryba.
To jest wyjatkowo uwladczajace godnosci czlowieka, obraza zdrowy rozsadek.
Wasze dzialanie juz od pierwszej chwili jest wyjatkowo odstreczajace, oraz aroganckie, zadufane, z kompleksem wyzszosci na sztandarze, czyli glupie.
Poczatkowo mnie to bawilo - co zrobic, mamy w kraju wesole dzieci - ale kiedy wyszlo szydlo z worka... to zmienilem zdanie.
Dlatego bardzo prosze o natychmiastowe wykasowanie i wytarcie moich postow.
Nie chce z wami miec nic wspolnego, oraz nie chce byc w jakikolwiek sposob wspominany jako byly czlonek tego forum.
To byla pomylka oraz podpucha kolegi zapewniajacego mnie, ze to forum jest nadzwyczaj rozrywkowe.
Taaa...
FM
Nie jest i nie bedzie nam nigdy po drodze, bowiem moja i twoja interpretacja prawa i zasad jest tak odrebna, ze wybiega poz zakres negocjowania.
Do tego dochodzi szetreg innych spraw budzacych moj opor oraz niechec do tego forum.
Bodaj taki drobiazg - kazdy nowy czlonek dostaje stopien kmiotka, a dalej pisarzyna, czy inny skryba.
To jest wyjatkowo uwladczajace godnosci czlowieka, obraza zdrowy rozsadek.
Wasze dzialanie juz od pierwszej chwili jest wyjatkowo odstreczajace, oraz aroganckie, zadufane, z kompleksem wyzszosci na sztandarze, czyli glupie.
Poczatkowo mnie to bawilo - co zrobic, mamy w kraju wesole dzieci - ale kiedy wyszlo szydlo z worka... to zmienilem zdanie.
Dlatego bardzo prosze o natychmiastowe wykasowanie i wytarcie moich postow.
Nie chce z wami miec nic wspolnego, oraz nie chce byc w jakikolwiek sposob wspominany jako byly czlonek tego forum.
To byla pomylka oraz podpucha kolegi zapewniajacego mnie, ze to forum jest nadzwyczaj rozrywkowe.
Taaa...
FM
5
Short usunięty, jednak kont nie usuwamy.14. Usuwanie kont.
§ 1. Na forum Weryfikatorium.pl nie prowadzi się polityki usuwania kont na życzenie. Radzimy dobrze się zastanowić nad tym faktem w trakcie rejestracji.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
6
Tak kiepsko z - czlonkostwem - ze czepiacie sie nawet wrogich wam adresow?
Nie wierze.
A moze wierze, bo mi ktos wspomnial o - martwych duszach - oraz zasilaniu kilku dzialow - wlasna radosna tworczoscia pod lewymi nickami - bodaj ten dzial do weryfikowania nadeslanych tekstow.
To, zapewne jest tylko taka wredna plotka, propaganda wroga i konkurencji.
Hmm...
Jak na razie rozmawiamy tutaj, ale moze powinienem przeniesc wszystko na usnetowe grupy - fantastyka, ksiazki, pisarstwo?
Tam nie ma cenzury i ludziska pisza co mysla.
Wypowiedzi oraz komentarze postronnych lub wewnetrznych obserwatorow bede zapewne bardzo raniace, zas ilosc brudu pranego publicznie utopi was na dobre.
To co bedzie?
FM
Nie wierze.
A moze wierze, bo mi ktos wspomnial o - martwych duszach - oraz zasilaniu kilku dzialow - wlasna radosna tworczoscia pod lewymi nickami - bodaj ten dzial do weryfikowania nadeslanych tekstow.
To, zapewne jest tylko taka wredna plotka, propaganda wroga i konkurencji.
Hmm...
Jak na razie rozmawiamy tutaj, ale moze powinienem przeniesc wszystko na usnetowe grupy - fantastyka, ksiazki, pisarstwo?
Tam nie ma cenzury i ludziska pisza co mysla.
Wypowiedzi oraz komentarze postronnych lub wewnetrznych obserwatorow bede zapewne bardzo raniace, zas ilosc brudu pranego publicznie utopi was na dobre.
To co bedzie?
FM
7
Sprawę załatwiłem z autorem tematu przez PW.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales