Latest post of the previous page:
Ja tylko tak chciałam powiedzieć, że jestem pod wrażeniem tych wszystkich analiz i tego, jak Eldilowi się chce. Bo mi by się kompletnie nie chciało.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Ja tylko tak chciałam powiedzieć, że jestem pod wrażeniem tych wszystkich analiz i tego, jak Eldilowi się chce. Bo mi by się kompletnie nie chciało.Dziękuję :oops:
Gdyby się kto zastanawiał, "co autor miał na myśli" to - prawdopodobnie - znaczy, że można zaznaczyć obu na raz. I wyjdzie nam, niezależnie od kolejności zaznaczaniaFaraon pisze: Najdokładniej można zagłosować na takie sposoby:
1. C +1
G +1
01 cze 2018:
To jakbyście nie byli świadomi, jaki geniusz we mnie drzemie
1. Pierwsza myśl - Faraon powrzuca ich w pary? Osiem osób z eliminacji, kolejnych ośmiu z tajemniczego "oraz..." i mamy cztery bitwy 2 vs 2Faraon pisze: ĆWIERĆFINAŁY
para _ & _ v !
para _ & _ v !
para _ & _ v !
para _ & _ v !
Ćwierćfinaliści:
A, B, E, F, J, P, zwycięzca Bitwy nr 11, zwycięzca Bitwy nr 12.
oraz...
Inne możliwości. Wróćmy do słów:Faraon pisze: to nie będzie zwykłe 1 v 1
2. Na pewno (hmm... czy ja mówiąc o ToPA użyłem słów "na pewno"?
Faraon pisze: W 1/4 będą narzucone gatunki.
wskazują, że fioletowi będą tu raczej jako "wrogowie", niż jako "przyjaciele"Faraon pisze:z którym Pisarzem zmierzylibyście się
Mamy (pół)oficjalne potwierdzenie, że będą jacyś pisarze. Można pozgadywać którzy. I w jakiej roli.
tłumaczę: "Wybierz drugą z tej trójki"
Możliwość o której wspominałem tylko "z kronikarskiego obowiązku", okazała się tą prawdziwą. Emocje pewnie będą większe
Jeśli Dorapa jest odgadnięta, a uznaję, że jest
Nie, Dorapę trzeba tam wykreślić...
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”