Latest post of the previous page:
No bo do tuwrzuć nie mogę nic dodaćCześć
17A gdzie Ci się spieszy? Masz czas. Wyjeżdżasz gdzieś jutro? Rozstrzelają Cię?
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Cześć
22A poza tym ja widzę dwa komentarze pod tekstami:
Chciałbyś takie komentarze pod swoimi tekstami? Jeśli tak, to dodaj trzeci i wrzucaj swój tekst.
i
Weź Tomku pod uwagę, że to co zasiejesz to pozbierasz, to co dasz, to i odbierzesz.
Chciałbyś takie komentarze pod swoimi tekstami? Jeśli tak, to dodaj trzeci i wrzucaj swój tekst.
Cześć
23Wymogi formalne to jedno, ale na tym forum obowiązują pewne zasady, które zauważyłbyś, gdybyś uważnie przeglądnął różne wpisy. Np. zasadą jest to, że komentujemy cudze teksty w taki sposób, żeby autor mógł coś z tych komentarzy wyciągnąć. To forum ma pomagać użytkownikom w doskonaleniu się w pisaniu, a komentarze, zawierające merytoryczne uwagi co do formy i treści tekstu są jednym z pomocnych narzędzi, jeśli nie głównym narzędziem. Więc dobra rada na początek: komentuj tak, żeby coś wnieść, a nie żeby nabijać sobie posty.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva
"Between the devil and the deep blue sea".
"Between the devil and the deep blue sea".