Latest post of the previous page:
A ja się wyłamuję! 38% psychotyzmu:P Wg opisu to niewiele:P Za to ekstrawersji mam 86%:D18
W googlu:P Google wie wszystko:P http://similarminds.com/eysenck.html. Ja akurat robiłam ten, ale jest ich tam mnóstwo. Jeszcze testów nie przerabiałam, więc nie wiem dokładnie, jak ten test powinien wyglądać;) Wspominali nam tylko, że takie coś jest;)
Pozdrawiam
kognitywna
Pozdrawiam
kognitywna
20
A patrząc na to co się dzieję to większą uwagę skupiłem przedstawieniem się niż wklejeniem ogłoszenia:)
Zatem w tym temacie podrzucam linka: Trening Twórczości dla Piszących - zapraszam:) check this out...
Zatem w tym temacie podrzucam linka: Trening Twórczości dla Piszących - zapraszam:) check this out...
Re: Psychologia
25Jacek Skowroński pisze:Brawo! Pisarze to banda zboczonych, sfrustrowanych, pogiętych umysłowo, zakompleksionych, wyalienowanych szaleńców. Nie dziwota, że psycholog tu zajrzał. Masz ze sobą kaftan? :>Kristos pisze:Nie piszę nigdy i nic:D
O przepraszam, ja studiuję psychologię ale czuje emocjonalną więź z powyższą grupą ,,wyalienowanych szaleńców", chociaż z drugiej strony studiujący psychologię dzielą się na przyszłych psychologów i psycholi

26
witam:)
ha, no to moze jakas sesja terapeutyczna dla kogos, kto nie ma weny tworczej?
zarcik.
ja tez chcialam studiowac psychologie, ale strwierdzilam ze nerwowo tego nie wytrzymam.poza tym moj stosunek do psychologow jest bardzo...hm, nie lubie.
no ale Ciebie witam serdecznie:)
ha, no to moze jakas sesja terapeutyczna dla kogos, kto nie ma weny tworczej?
zarcik.
ja tez chcialam studiowac psychologie, ale strwierdzilam ze nerwowo tego nie wytrzymam.poza tym moj stosunek do psychologow jest bardzo...hm, nie lubie.
no ale Ciebie witam serdecznie:)
wiatr zabija
27
E tam, psycholog fajny człek, byle się nie wierzył w swoją omnipotencję, bo tacy potrafią być wręcz niebezpieczni. A studenci psychologii fajni ludzie, mijam czasem na uczelni:D
Kristos, udzielaj się w działach z zablokowaniem weny, ile tylko się da:D My nie pogardzimy, naprawdę:D
Pozdrawiam
kognitywna
Kristos, udzielaj się w działach z zablokowaniem weny, ile tylko się da:D My nie pogardzimy, naprawdę:D
Pozdrawiam
kognitywna
28
zyskujemy przy bliższym poznaniu:-)
Kristos, udzielaj się w działach z zablokowaniem weny, ile tylko się da:D My nie pogardzimy
Fajnie:) jak tylko znajdę chwilkę to obiecuje, że coś napiszę:)