166

Latest post of the previous page:

Ten tego, możnaby zaktualizować informacje o nowych bitwach. Znaczy się usunąc posty o tych, które się nie odbyły i nie odbędą w tym temacie. Po co wprowadzać kogoś w błąd?
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

167
Dziękuję za uwagi, opinie i oceny. :)

Co do realizacji tematu, to 'usprawiedliwiając się' napiszę, że temat pełniej zrealizowany jest w dalszej części, która była w planach, a której nie ma. ;)

"Rycerze drwiący z księcia" - co prawda można by wpasować w konwencję, jednak przyznam, że nie przemyślałem sprawy.

173
Tutaj było pytanie SkySlayera, lecz je usunęłam, gdyż dzięki niemu łatwo można będzie się domyślić, który tekst na bitwie jest jego, a tego przecież nie chcemy.

Odpowiem na to pytanie: nie, nie to nie problem.

Następnym razem uważaj, Sky, i nie podawaj dokładnych informacji, co gdzie czego i ile zamierzasz umieścić w opowiadaniu.

174
To ja poprosze o przedluzenie terminu, tak do wtorku mi wystarczy, czyli to 5 bedzie. Tekst jest juz prawie skonczony, zakonczenie juz w glowce jest, ale dzisiaj mam gosci, a jutro bede gosciem. Moge dopisac na szybko i wyslac jutro, ale jesli nie ma pospiechu to chetnie przedluze termin o te 2 dni . Aha, i dzieki troskliwy Sky'u (pisal do mnie zebym przedluzyla jesli nie skonczylam, bo chce koniecznie uchronic mnie przed warnem) :D

178
Folvor, może przesuniemy nieco rozwiązanie naszego pojedynku? Tak do przyszłego piątku (4 kwiecień). Dopiero jutro mogę się wziąć na serio za opowiadanie, a nie wiem czy skończę na czas skoro jeszcze nie zacząłem.

180
Folvor, dzisiaj do godziny 22 wrzucę tekst, będzie krótszy niż sądziłem na początku, ale cierpię na nadmiar pracy, więc i tak będzie w miarę ok. Jeśli masz już gotowe opowiadanie to możesz śmiało wysyłać do moderatora.

Pozdro i do zobaczenia na ringu.

181
Nie wypada post pod postem, ale co mi tam.

Gratuluję Folvor zasłużonej wygranej.

Mam nadzieję, że nie odmówisz mi rewanżu pod koniec maja gdy będę miał więcej czasu.

Pozdro.

Wróć do „Bitwy literackie”