Giełda nicków

197
Przyznaję, że stylu Sarah, nie znam, więc tutaj naprowadziło mnie czerwone serduszko (czerwone w telefonie, zielone na kompie, jak teraz widzę), a zagadka z datą tylko utwierdziła (korzystałam z polskiej Wiki).

Natomiast z Red, przeszukałam userów po datach rejestracji i wytypowałam kilka nicków. Jeśli chodzi o styl, to tylko tekst z „Obyś nigdy nie musiał zwyciężyć” pasował według mnie do Red, więc zaryzykowałam. Po czym Misieq przekonywał (poza forum) i właściwie przekonał, że się mylę ;) Serio, myślałam, że ten strzał spisany jest na straty.
Teraz natomiast zaczynam się poważnie zastanawiać nad tożsamością E... Jeśli patrzeć po stylu, to powiedziałabym, że E to mężczyzna.
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/

Giełda nicków

201
Sarah, Kali pasowała do Ciebie a co do pierwszego to pamiętałem że miałaś ogólnie pojęte :P konotacje z pogotowiem. Ale se myślę, Goldfarb mądry, dłużej na forum, jak mówi że nie to pewnie nie :P
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

202
Misieq79 pisze:Ale se myślę, Goldfarb mądry, dłużej na forum, jak mówi że nie to pewnie nie :P
Nie ufaj nikomu ;)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

203
Misieq79, a dziękuję:) W szpitalach siedzę krócej niż Ty ale za to częściej na SORze :) Na szczęście nie jako pacjent:)
A Kali - tak, polubiłam bardzo moją boginie i to chyba dało się wyczuć:)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Giełda nicków

204
uniwers pisze: Przekopałem się przez profile zalogowanych w ciągu ostatnich 24 h. Teraz wy się bawcie :P

Nick litera
Augusta f
auslander KMFDM
Baribal N
Begied21 t
Eldil y
Faraon a
Isabel s
szopen a
Po fakcie: "fantasy" ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

205
Sarah, pamiętasz?
Kruger pisze: G jest ciekawsza, ale nie czuję w niej tej iskry. Może mnie tarot odrzuca a może ckliwość relacji bohaterów, nie wiem.
Nie borę udziału w giełdzie nicków, bo nie znam tak dobrze waszych styli pisania, by się kusić o zgadywanie, ale w tym tekście uderzyło mnie coś, co mi się z jednym z was skojarzyło. Kobieco mi się skojarzyło, ale nie zdradzę z kim, bo po co mam się zbłaźniać. Pewnie się mylę, dużo osób na G obstawia kogo innego. A wcześniejsze teksty G z TOPY były jednak bardziej męskawe.
Sarah pisze: kogo kogo??:))
Kruger pisze: Ciebie!
Nie uwierzyłaś, a ja tak zupełnie poważnie pisałem. Za jedną, jedyną rzecz w tekście.
Sarah pisze:(...lubię, gdy się do mnie śmiejesz i lubię, gdy do mnie szepczesz… wiesz?)
Za to. Skojarzenie z Tobą byo bardzo silne. O dziwo, nie zawiodło.
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy

Giełda nicków

206
Kruger, nie zawiodło :))
A wbrew temu, co ktoś mi zarzucił - maile i smsy były prawdziwe :) Stąd pomysł na wykorzystaniu ich w opko.
Szczerze mówiąc, myślałam że wytypowałeś mnie po katakumbach i Cite.

A Twoje skojarzenie mnie wzrusza. Serio :)
To bardzo fajnie być tak widzianą :)
Dziękuję :)

Giełda nicków

208
Juliahof, :oops:
Bardzo dziękuję, ufff.. :oops:
Nie czuję się dobrze z dużymi tekstami i cholernie mi miło czytać takie słowa :oops:

Giełda nicków

209
Sarah pisze: Nie czuję się dobrze z dużymi tekstami
Niesłusznie :* bo wychodzą Ci dobrze.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Giełda nicków

210
ithilhin, żebyś wiedziała ile zdrowia mnie kosztowały..:)
Jednak zdecydowanie lepiej czuję się w mniejszej ilości słów :P
Bo jak nad nimi nie mam kontroli - rozrastają się jakoś tajemniczo i pączkują :shock: A potem się rozłażą :twisted:
Dziękuję Ci bardzo za te słowa , dziękuje.. :oops:

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”