Latest post of the previous page:
Nie chciałem przeszkadzać w dyskusji, tym bardziej, że poszła w bok.smtk69 pisze:Szkoda że Romek Pawlak nie zabrał głosu w dyskusji, bo rok temu udzielał się całkiem sporo i ton odpowiedzi był jakby nieco spokojniejszy
No ale ad meritum: przez chyba rok recenzowałem w ten sposób teksty - wszelkie przymiotniki zniosę godnie

Uważam, że jednak jestem kompetentny, a poziom moich recenzji daleko wykraczał poza ogólniki, bowiem właśnie starałem się kłaść nacisk na to, co poprawić, aby znaleźć wydawcę. No i zawsze na końcu dołączałem wskazówki już ściśle strategiczne: do kogo, w jaki sposób, etc. Bywało, że moja recenzja miała z 10 tysięcy znaków, pełna była cytatów etc.
Dwa teksty po tych recenzjach znalazły takiego wydawcę, to znaczy o dwóch wiem na pewno, uważam więc, że na coś się przydałem

Teraz eKorekta przestawiła się na robienie redakcji.
Wreszcie, odnośnie Czarnego. Cóż, ja uważam, że wiedza zbawia. Jeśli ktoś z Was pisze, powinien uważnie śledzić rynek - a nieznajomość jednego z silniejszych na nim graczy publikujących polską literaturę to jednak skucha