691

Latest post of the previous page:

Ktoś chętny na bitwę na moich warunkach? :D
Temat: "Postrzegam życie jako ruchome obrazy"
Termin: za jakieś 2 tyg ;) Może prędzej :D
Objętość: 2-4 strony znormalizowane ;)
Pytania, zgłoszenia najlepiej na PW. Kto pierwszy, ten lepszy ;p

693
Ojej. Mówią, że od przybytku głowa nie boli... ;) Jak się ktoś zgłosi to przepatrzę terminy :D Ale raczej prędzej, niż później ;) To tylko 4 strony ;>

694
jak bitew nie ma pół roku, to nagle bum i chcą wszyscy naraz... zanim się bitwę ogłosi, zanim wklei i oceni... ba, zanim się teksty napisze! :) to może lepiej Raptor, żeby to było gdzieś w połowie kwietnia? po bitwie wilczka i polisha
ObrazekObrazekObrazek

695
Ja chcę krwiii... teraz, zaraz xD Dajcie kogoś na pożarcie... :D (najlepiej niewiastę :>)
Pomyślimy... ale raczej w marcu bym wolał. To krótkie teksty mają być ;)

...

697
Wrócił wielki przegrany (chyba przegrałem na tym forum najwięcej bitew), ale nie o tym chciałem mówić. Może jestem bezczelny (raz na pół roku lub dłużej coś napiszę i nagle mu się walki zachciało), ale zwyczajnie studia techniczne mnie wypalają. Ciągle ten prąd, napięcie, rezystancja itd. Wzory, prawa, sprawozdania. Czuję, że bez porządnego pojedynku na pióra, niedługo nie będę w stanie sklecić porządnej wypowiedzi w języku polskim. Tak więc, ogłaszam wszem i wobec - jestem gotów stanąć w szranki z jakimś dzielnym wojem. Oczywiście, zaznajomiłem się z sytuacją i potulnie poczekam na rozstrzygnięcie pojedynków, które są w trakcie oceniania (Ba, pozwolę sobie nawet je ocenić), oraz jeśli moderatorzy delikatnie (lub wręcz brutalnie) stwierdzą, że nie jestem godzien na walki z kimkolwiek, to rzecz jasna - przeproszę za moją bezczelność.

Ps. (Może to nie miejsce na to, ale muszę) - Pozdrawiam panów: Gott-Foo, Patren oraz weber, oraz panie Obywatelkę AM, Mantę, Lan, winky (Najmocniej mi na tym forum wpadliście w pamięć)

Przepraszam za spam (Politechnika zrobiła ze mnie takiego prostaka i chama?)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

698
nim.ka pisze:tonik, może my też poczekamy? niech te dwie bitwy się rozstrzygną, a dopiero wtedy my swoją zaczniemy? jak ktoś wcześniej wspomniał, żeby ze sobą nie kolidowały i aby było więcej oceniających :)
Jestem do Twojej dyspozycji. Zastanów się proszę nad rozwiązaniem jakie pasuje Ci najbardziej. Ja się dostosuję.

699
Nie wiem, jaka jest procedura poddawania się w bitwie, ale muszę niestety to zrobić. Także walkower dla polishbritpoppera. Przepraszam, nie będę mógł się po prostu wywiązać. Poległem :)

700
7. Jeśli któryś z uczestników bitwy, bez względu na powód, nie odda swej pracy przez tydzień od ustalonego terminu rozpoczęcia pojedynku, dostaje jedno ostrzeżenie. Następny tydzień zwłoki kończy się drugim ostrzeżeniem. Jeśli po dwóch tygodniach uczestnik nie odda swej pracy, bitwa zostaje zamknięta (chyba że ktoś inny zaoferuje się przejąć ją w miejsce uczestnika, który nie oddał tekstu), a ten, kto nie oddał pracy, otrzymuje na forum rangę "Dezerter".
Zostaniesz Oznaczony!!! ;)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

701
Dziwnie strasznie, ale rozumiem - regulamin. Mogę w takim razie dostać dezertera już, bo nie mam po prostu czasu na nic na razie z dość ważnych powodów.

702
Widzisz, gdyby tego zapisu w regulaminie nie było, to być może więcej byłoby takich przypadków. Oznaczenia jednak motywują. Rozumiem(y), że na pewno musisz mieć ważny powód, bo nie masz 11 lat i humorów, że ci się odechciewa. :)
Mimo wszystko regulamin, to regulamin. No chyba, że administracja się zlituje. :)
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]

704
Nadszedł czas obiecanego powtórnego łojenia skór autorów. Chciałem zgłosić do pojedynku Raptora i siebie. Może wyjaśnię to, stosując pewien schemat...

Raptor vs Al - "Gdzie mieszkają anioły?"
Termin składania prac do 31. maja

Pojedynek odbędzie się w ramach ugadanego wcześniej rewanżu.

706
Szlabierz Kier gotowy do bitwy

[ Dodano: Pią 22 Lip, 2011 ]
Byłbym zapomniał - zainteresowanych odsyłam do strony 44 - tam podałem swoją listę tematów. Dodam, że chętnie spróbowałbym z tematem "Na podwórku stał sracz", ale postaram się dostosować do innych propozycji, jeśli nikt nie odważy się na moją.
''Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.''

<Einstein>

Wróć do „Bitwy literackie”