Latest post of the previous page:
hm.Informuje, że podawanie tytułów swoich opowiadań, które znalazły się w finałowej 20 konkursu, może być przyczyną dyskwalifikacji, tak samo jak umieszczenie ich w całości lub fragmentów w internecie.
Pozdrawiam.
Latest post of the previous page:
hm.Ja też zakwalifikowałem się do tej dwudziestki, jednym opowiadaniem. Kilka dni temu chciałem pochwalić się tym, i na szczęście tego nie zrobiłem bo by mnie zdyskwalifikowali. Wysłałem dwa opowiadania, na trzecie nie starczyło mi czasu.SkySlayer pisze:Ktoś z naszego forum jeszcze jest na tej liście?
Szeptem.tam chyba już będzie można?
a jak oni to wyszperali?marcinsen pisze:Udało mi się zakwalifikować do pierwszej dwudziestki, ale niestety zostałem zdyskwalifikowany. Kiedyś miałem ten tekst na blogu jakiś czas i nie pomogło nawet usunięcie. Opowiadanie wprawdzie kupił teraz ode mnie "Akcent", ale to nie to samo. Bez świateł estrady...
Teraz zastanowię się parę razy, zanim wrzucę coś do sieci.
Piotr Michalik pisze:Udało się, tyle mogę powiedzieć. Aż się boję, to mówić (bo licho nie śpi), ale muszę się tym z Wami podzielić, ta radosną nowiną. Dogrywamy właśnie detale wydania.
Wiem, że lekko macie do nas żal, za to opóźnienie. Ale robiliśmy co w naszej mocy. Sytuacja na ryku zbiorów opowiadań nie jest lekka. Trudno przekonać wydawców, że zbiorek debiutantów sprzeda się w zadowalającym nakładzie. Ważne, że się udało.
Myślę ze tomik ukaże się w ciągu 3-4 miesięcy. Z mojej strony dodam, że laureaci dostaną po kilka egzemplarzy autorskich. A tomik będzie promowany przez Qfant i partnerów konkursu, by jak najszerzej wypromować autorów.
Przygotowujemy także extra niespodziankę dla laureatów edycji 2010. Jeśli się uda to, naprawdę wartość pierwszej nagrody podskoczy, no będzie bezcenna. Oczywiście będzie też tomik z Horyzontów 2010, ale to co przygotowujemy to jak wyjdzie to bomba.
Trzymajcie kciuki. Więcej detali niebawem.
Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”