Uprzejma prozba o skasowanie mojego konta

1
Bardzo prosze, o natychmiastowe skasowanie wszystkich moich postow - usuniecie z sieci i forum.
Bardzo tez prosze o usuniecie moich danych z waszego rejestru, skasowanie hasla i zniszczenie przeslanego wczesniej shorta.
FM

2
10. Wycofanie tekstu z forum:

§ 1. Każdy tekst zamieszczony dobrowolnie przez autora pozostanie na forum zgodnie z jego pierwotnym przeznaczeniem – w celach szkoleniowych dla autora jak i innych użytkowników.

§ 2. Administracja portalu nie ma obowiązku usuwać tekstów szkoleniowych.

§ 3. Ze względu na charakter forum, jego ogólnodostępność oraz naturę internetu – każdy zamieszczony tekst szkoleniowy pozostanie wraz z komentarzami i/lub opiniami ogólnodostępny, a dokonana przez autora publikacja jest nieodwracalna w skutkach.

§ 4. Wycofanie tekstu wymagałoby zgody autorów komentarzy/opinii/weryfikacji pod danym tekstem, indywidualnie dla każdego użytkownika, który cytował tekst szkoleniowy w całości bądź jego fragmenty, jako że dokonane sugestie/poprawki/wskazówki stają się częścią procesu szkoleniowego i są bezpośrednio powiązane z tekstem, którego autor pragnął zasięgnąć opinii.

3
Short został przeze mnie usunięty na życzenie autora. (Nie miał komentarzy, weryfikacji).

4
Very well, teraz reszta, please.
Nie jest i nie bedzie nam nigdy po drodze, bowiem moja i twoja interpretacja prawa i zasad jest tak odrebna, ze wybiega poz zakres negocjowania.
Do tego dochodzi szetreg innych spraw budzacych moj opor oraz niechec do tego forum.
Bodaj taki drobiazg - kazdy nowy czlonek dostaje stopien kmiotka, a dalej pisarzyna, czy inny skryba.
To jest wyjatkowo uwladczajace godnosci czlowieka, obraza zdrowy rozsadek.
Wasze dzialanie juz od pierwszej chwili jest wyjatkowo odstreczajace, oraz aroganckie, zadufane, z kompleksem wyzszosci na sztandarze, czyli glupie.
Poczatkowo mnie to bawilo - co zrobic, mamy w kraju wesole dzieci - ale kiedy wyszlo szydlo z worka... to zmienilem zdanie.
Dlatego bardzo prosze o natychmiastowe wykasowanie i wytarcie moich postow.
Nie chce z wami miec nic wspolnego, oraz nie chce byc w jakikolwiek sposob wspominany jako byly czlonek tego forum.
To byla pomylka oraz podpucha kolegi zapewniajacego mnie, ze to forum jest nadzwyczaj rozrywkowe.
Taaa...
FM

5
14. Usuwanie kont.

§ 1. Na forum Weryfikatorium.pl nie prowadzi się polityki usuwania kont na życzenie. Radzimy dobrze się zastanowić nad tym faktem w trakcie rejestracji.
Short usunięty, jednak kont nie usuwamy.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

6
Tak kiepsko z - czlonkostwem - ze czepiacie sie nawet wrogich wam adresow?
Nie wierze.
A moze wierze, bo mi ktos wspomnial o - martwych duszach - oraz zasilaniu kilku dzialow - wlasna radosna tworczoscia pod lewymi nickami - bodaj ten dzial do weryfikowania nadeslanych tekstow.
To, zapewne jest tylko taka wredna plotka, propaganda wroga i konkurencji.
Hmm...
Jak na razie rozmawiamy tutaj, ale moze powinienem przeniesc wszystko na usnetowe grupy - fantastyka, ksiazki, pisarstwo?
Tam nie ma cenzury i ludziska pisza co mysla.
Wypowiedzi oraz komentarze postronnych lub wewnetrznych obserwatorow bede zapewne bardzo raniace, zas ilosc brudu pranego publicznie utopi was na dobre.
To co bedzie?
FM
Zablokowany

Wróć do „Sprawy organizacyjne”