Jestem Radek i mam 21 lat - nick to taki sentyment;]
Zacząłem pisać bo w wielu książkach brakuje mi pewnych motywów, sytuacji i zachowań...
Interesuje się SF, Fantastyką, Dramatem i Thrillerem.
Obecnie piszę książkę, która zawiera wszykie cechy wyżej wymienionych gatunków.
Co jeszcze o mnie... robię dużo błędów ort i gram. ;d
Pozdrawiam!
9
A mi jakoś bardziej klei się erotyk. Ona wiecznie rozmarzona i roztrzepana pisarka w trakcie przeprowadzki. On piszący do szuflady, spocony tragarz z wielką ciężarówką 
Naszła mnie teraz taka rozkminka. Zważywszy na biografie różnych twórców. Czy artyści nie powinni się ze sobą gzić na potęgę?
Albo inaczej: czy to, że ongiś się gzili, miało jakiś wpływ na wielkość ich prac?

Naszła mnie teraz taka rozkminka. Zważywszy na biografie różnych twórców. Czy artyści nie powinni się ze sobą gzić na potęgę?

10
Póki co, jest spocona ona z małym autkiem i wielkim kredensem, który trzeba jakoś przewieźć z punktu A do punktu B. Oraz butami, sukienkami itd. Pociemniałe niebo, strugi deszczu... Zdecydowanie horror
[ Dodano: Sro 26 Cze, 2013 ]

[ Dodano: Sro 26 Cze, 2013 ]
Nie, ponieważ dzieci potrzebują przynajmniej jednego rodzica, który jest odpowiedzialny, zarabia oraz pamięta o karmieniu i przewijaniuTomaszGofrowicz pisze:Czy artyści nie powinni się ze sobą gzić na potęgę?

12
Chyba miało taki wpływ, że kobietom ciężko było tworzyć bo kończyły z dzieciakami, którymi musiały się zajmować ;-) Nie, artyści nie powinni tego robić ew. mogą razem rodzić dzieła ;-)TomaszGofrowicz pisze: Naszła mnie teraz taka rozkminka. Zważywszy na biografie różnych twórców. Czy artyści nie powinni się ze sobą gzić na potęgę?Albo inaczej: czy to, że ongiś się gzili, miało jakiś wpływ na wielkość ich prac?
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "