Co mi tam.
Zakładam temat.
Inaczej się nie zmotywuje.
Sama na siebie bicz ukręciłam

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Nie potrafię powiedzieć kiedy skończę, bo prowadzę dość chaotyczny tryb życia, więc wszystko się może zdarzyć międzyczasie. Także nawet przybliżonego terminu nie jestem w stanie podać. Co będzie, to będzie.kiedy planujesz skończyć, czy nosisz czapkę oraz ile godzin dziennie spędzasz na pisaniu.
czasem lubię.Bartosh16 pisze:ravva, co się czypasz?
zmotywujęMandragora pisze:Inaczej się nie zmotywuje.
Zaznaczyłam Ci zbędne przecinki. Rażąca i nieładna sprawa.jeśli wszystko zadziała jak powinno, to może już dziś, podzielę się pierwszymi efektami.
Myślę, że jak na razie, chcę skończyć dwie powieści.
Miałam się podzielić pierwszymi efektami, mojego świeżo skręconego bicza.
Dziś, dopiero zamierzam usiąść do pisania, zobaczę co z tego będzie.
horror - survivalDruga to horror- survival.
Tu z kolei przecinka brak. Po "rozdziały".Cztery rozdziały w tym dwa niepełne.
zdarzyć w międzyczasiewszystko się może zdarzyć międzyczasie.
zamknął sięwtorek ogólnie zamkną się
Chciałabym takie sny miećravva pisze:mandy - sny o potedze
Nic nie wiem o jakimkolwiek, wcześniejszym czepianiu się Natalii, ale akurat w ostatnim komentarzu ma rację. Nie wyobrażam sobie pisania z tak rażącymi błędami, tym bardziej jeśli skończyłaś filologię polską.Mandragora pisze:( <-- Tak nawiasem mówiąc. Forumowiczkę Natalię niestety zignoruję, bo notorycznie ma jakieś zastrzeżenia do tego co piszę na tym forum. Pominę wytykanie błędów, ale czepianie się moich opinii i mojego zdania na niektóre tematy, zaczyna mnie już irytować. Z zasady staram się rozwiązywać problemy. Ten jednak, obejdę szerokim łukiem. I tyle w temacie.).