Mam na imię Paweł i choć moje dokumenty mówią że mam 30 lat to w rzeczywistości jestem jeszcze dzieckiem, które nie zamierza nigdy dorosnąć. Będzie mi miło jesli będziecie zwracać się do mnie nickiem forumowym a nie koniecznie imieniem

Zainteresowałem się waszym portalem gdyż od dawna pasjonuję się literaturą i czasem sam coś piszę, choć od niedawna dopiero oficjalnie.
Zasłyszałem, iż to forum jest bardzo krytyczne i nieprzyjazne. Dlatego zdecydowałem się was odwiedzić. Nie uważam, że piszę tak że wszyscy powinni padać na kolana i wiem że przede mną na pewno wiele wiele wiele, a potem jeszcze troszkę nauki i cięgów jakie będę musiał znosić za popełnione błędy. Choć przyznam, że to ma wyjątkowo gorzki smak i zapewne żadne z nas nie ceni krytyki ponad pochwały, a kto twierdzi inaczej ten kłamie.
Tak czy inaczej będzie mi bardzo miło z wami czasem porozmawiać i podzielić się pewnymi spostrzeżeniami. Mam nadzieję że przyjmniecie mnie po koleżeńsku i będzie nam się miło spędzało czas.
Pozdrawiam Was
Dark
PS: Z góry przepraszam ze literówki które sa moją marą, walka z mimi to problem don kichota, wieć prosze bardzo o wyrozumiałość i wierzę że nie reagujecie na to jak inne portale tematyczne.