Nulla dies sine linea!

437
szopen, ale mi zrobiłeś smaka tym cytatem. :mrgreen: - Fajne.
szopen pisze: (czw 22 paź 2020, 19:45) Maszerowali gotowi do boju, w pancerzach, w podwójnej kolumnie.
Nieśmiało bym zaproponował "Maszerowali gotowi do boju, w pancerzach, podwój kolum" - tak jak np. "tyralierą", "hufcem" itd.

Nulla dies sine linea!

440
Myślę, że będę się na wery zjawiał rzadziej. Wczoraj praktycznie cały dzień przebimbałem na dyskusjach na internecie, tutaj na czacie i tak dalej - prowadzę jednocześnie trzy dyskusje naraz na trzech różnych platformach i doszło do tego, że pomyliły mi się osoby, z którymi dyskutowałem :mrgreen: (a może :fp:). Do tego wcale nie czuję się lepiej, głowa wciąż mi pęka i spędzanie czasu na sieci na pewno nie pomaga. Tak więc postaram się wery unikać albo przynajmniej mocno ograniczać - a zamiast tego może wreszcie wezmę się za książki z listy, pisanie, przygotowywanie zajęć itd.
http://radomirdarmila.pl

Nulla dies sine linea!

442
szopen pisze: (pt 30 paź 2020, 17:44) mam wrażenie, że to moja najsłabsza rzecz od lat.
Nie wierzcie mu :twisted: Powieść jest fajna i solidna, tylko przypomina dom, któremu brakuje garażu i jednego piętra. Dlatego dołączyłem do tego projektu w charakterze dynamizatora, pato-redaktora i dodatkowego scenarzysty :P
- Na chwilę obecną zamknęliśmy wersję 1.0, czyli tekst dotychczasowy (640k znaków).
- Problemy konstrukcyjne są mniej-więcej namierzone.
- Jakoś po Świętach ruszamy z wersją 2.0.
- Cel pierwszorzędny: przebudowa aktu 1 i rozbudowa aktu 3 o dodatkowy wątek, bez którego finał byłby po prostu niepełny.
- Cel drugorzędny: nie chciałbym, żeby finalna objętość przekroczyła 740k. Ale zobaczymy, jak wyjdzie. Myślę, że temat da się ogarnąć przy minimalnej liczbie dodatkowych scen.

Dodano po 37 minutach 32 sekundach:
A żeby nie być gołosłownym:
Obrazek
:mrgreen:
Dark side of the Force

Odwiedź mój fanpejdżObadaj moje książkiNa Esensji też jestem

Wróć do „Maraton pisarski”