też się dołączę :)

526

Latest post of the previous page:

Gratuluję serdecznie! Słyszałam, że to wydawnictwo jest jednym z niewielu, które nie boi się stawiać na debiutantów. Widocznie to prawda ;)))
Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
by Sheldon Cooper

528
Patren pisze:Takem czuł, Web! :) Ja od naszej rozgadanej znajomej słyszałem, że byłeś zawiedziony moją słabą aktywnością po powrocie. Zapewniam Cię, że długi czas byłem mega aktywny!, tyko Ciebie akurat nie było. :D No i teraz powinienem być regularnie. I zawsze dobrze Cię czytać. :) Serio.
Niestety lub stety nie będzie zbyt wiele okazji do poczytania mnie.
Będę wypatrywał Twojej książki w księgarniach.
Trzymaj się!
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

529
Patren, ogromnie się cieszę razem z Tobą, gratulacje! :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

530
Patren, serdecznie gratuluję. [No i zazdroszczę jak cholera ;)]
Daj koniecznie znać, jak książka już będzie do kupienia. Z wielką ciekawością się na nią rzucę.
Jeszcze raz wielkie brawa! :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

531
Bardzo miło widzieć, że komuś udało się spełnić marzenie dzielone przez nas wszystkich ;p Zapewne ja bym podobnie reagował na Twoim miejscu i liczę, że kiedyś i na mnie spłynie zaszczyt wydania :) Gratulacje!
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

532
Dziękuję Wam bardzo!

Adrianno, nie martw się, w pobliżu premiery na pewno będę o tym truł. ;)

Natalio, gatunek to obyczaj z domieszką urban fantasy. Taka hybryda.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

535
Gratulacje, Nemesis! :) Ale wiesz co? Ja tak patrzę na tę notkę na dole i... przed 2012 nic? A potem z kopyta? To wygląda na to, że ja pierwsza się na Tobie poznałam, a jeśli tak, to jesteś moim osobistym sukcesem! ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

537
Tak, to był mój pierwszy jakikolwiek sukces i to w momencie, w którym odechciewało mi się już pisać. Dużo Ci zawdzięczam ^.^'. Z kopyta... teraz to będzie dopiero z kopyta! Jeszcze nie chcę nic mówić, żeby nie zapeszać, ale mam nadzieję, że już wkrótce będzie się czym chwalić.

538
Bo ja jestem Wielki Akcelerator! ;) Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za ciąg dalszy!
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

540
Tak, ja wiem, na Polconie rozmawiałyśmy z Ignite i Anneke. Co nie zmienia faktu, że Esensja się przede mną nie uchroni, a koniec oporów jest już bliski. Ja zawsze wiedziałam, że to bardziej gra wstępna niż odrzucenie ;p

[ Dodano: Nie 08 Wrz, 2013 ]
Btw zapomniałam wspomnieć, że serdecznie polecam Creatio i dla pisarzy i publicystów. Redakcja jest serdeczna, przemiła, otwarta i pomocna. Teraz zbierany jest materiał do październikowego numeru o serialach.

541
Patren!

No nie, ja nie mogę tu przychodzić, bo mi się oczy mokre robią :) Ściskam, gratuluję, ściskam i... ściskam i gratuluję, i ściskam i gratuluję.
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”