Latest post of the previous page:
Gratuluję serdecznie! Słyszałam, że to wydawnictwo jest jednym z niewielu, które nie boi się stawiać na debiutantów. Widocznie to prawda ))
))Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Gratuluję serdecznie! Słyszałam, że to wydawnictwo jest jednym z niewielu, które nie boi się stawiać na debiutantów. Widocznie to prawda ))
))Niestety lub stety nie będzie zbyt wiele okazji do poczytania mnie.Patren pisze:Takem czuł, Web!Ja od naszej rozgadanej znajomej słyszałem, że byłeś zawiedziony moją słabą aktywnością po powrocie. Zapewniam Cię, że długi czas byłem mega aktywny!, tyko Ciebie akurat nie było.
No i teraz powinienem być regularnie. I zawsze dobrze Cię czytać.
Serio.

]
]
 Gratulacje!
 Gratulacje!

Ale wiesz co? Ja tak patrzę na tę notkę na dole i... przed 2012 nic? A potem z kopyta? To wygląda na to, że ja pierwsza się na Tobie poznałam, a jeśli tak, to jesteś moim osobistym sukcesem!
 Ale wiesz co? Ja tak patrzę na tę notkę na dole i... przed 2012 nic? A potem z kopyta? To wygląda na to, że ja pierwsza się na Tobie poznałam, a jeśli tak, to jesteś moim osobistym sukcesem! 
 Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za ciąg dalszy!
 Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za ciąg dalszy! Zwłaszcza, że idzie jak burza. Nem, wiesz, że masz przechlapane, bo Esensja PACZY? W sensie, że nawet jeżeli Cię odrzucamy to robimy to tkliwie i z Uczuciem? Czyli zasadniczo zero prywatności w internecie
 Zwłaszcza, że idzie jak burza. Nem, wiesz, że masz przechlapane, bo Esensja PACZY? W sensie, że nawet jeżeli Cię odrzucamy to robimy to tkliwie i z Uczuciem? Czyli zasadniczo zero prywatności w internecie 
 Ściskam, gratuluję, ściskam i... ściskam i gratuluję, i ściskam i gratuluję.
 Ściskam, gratuluję, ściskam i... ściskam i gratuluję, i ściskam i gratuluję.Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”