Latest post of the previous page:
Gratuluję serdecznie! Słyszałam, że to wydawnictwo jest jednym z niewielu, które nie boi się stawiać na debiutantów. Widocznie to prawda528
Niestety lub stety nie będzie zbyt wiele okazji do poczytania mnie.Patren pisze:Takem czuł, Web!Ja od naszej rozgadanej znajomej słyszałem, że byłeś zawiedziony moją słabą aktywnością po powrocie. Zapewniam Cię, że długi czas byłem mega aktywny!, tyko Ciebie akurat nie było.
No i teraz powinienem być regularnie. I zawsze dobrze Cię czytać.
Serio.
Będę wypatrywał Twojej książki w księgarniach.
Trzymaj się!
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
529
Patren, ogromnie się cieszę razem z Tobą, gratulacje! 
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
530
Patren, serdecznie gratuluję. [No i zazdroszczę jak cholera
]
Daj koniecznie znać, jak książka już będzie do kupienia. Z wielką ciekawością się na nią rzucę.
Jeszcze raz wielkie brawa!
Daj koniecznie znać, jak książka już będzie do kupienia. Z wielką ciekawością się na nią rzucę.
Jeszcze raz wielkie brawa!
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
531
Bardzo miło widzieć, że komuś udało się spełnić marzenie dzielone przez nas wszystkich ;p Zapewne ja bym podobnie reagował na Twoim miejscu i liczę, że kiedyś i na mnie spłynie zaszczyt wydania
Gratulacje!
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox
532
Dziękuję Wam bardzo!
Adrianno, nie martw się, w pobliżu premiery na pewno będę o tym truł.
Natalio, gatunek to obyczaj z domieszką urban fantasy. Taka hybryda.
Adrianno, nie martw się, w pobliżu premiery na pewno będę o tym truł.
Natalio, gatunek to obyczaj z domieszką urban fantasy. Taka hybryda.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
533
Nie daję Wam tutaj do oceny - póki co - żadnych moich tekstów, więc tym bardziej śpieszę donieść, że na Szortalu można już przeczytać kolejny:
http://szortal.com/taxonomy/term/124
Zachęcam do komentowania
http://szortal.com/taxonomy/term/124
Zachęcam do komentowania
535
Gratulacje, Nemesis!
Ale wiesz co? Ja tak patrzę na tę notkę na dole i... przed 2012 nic? A potem z kopyta? To wygląda na to, że ja pierwsza się na Tobie poznałam, a jeśli tak, to jesteś moim osobistym sukcesem! 
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
537
Tak, to był mój pierwszy jakikolwiek sukces i to w momencie, w którym odechciewało mi się już pisać. Dużo Ci zawdzięczam ^.^'. Z kopyta... teraz to będzie dopiero z kopyta! Jeszcze nie chcę nic mówić, żeby nie zapeszać, ale mam nadzieję, że już wkrótce będzie się czym chwalić.
538
Bo ja jestem Wielki Akcelerator!
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za ciąg dalszy!
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
539
Ośmielę się uderzyć w ton starej ciotki - że Nem jest bardzo młoda i brak wcześniejszego literackiego Nobla można jej w związku z tym wybaczyć
Zwłaszcza, że idzie jak burza. Nem, wiesz, że masz przechlapane, bo Esensja PACZY? W sensie, że nawet jeżeli Cię odrzucamy to robimy to tkliwie i z Uczuciem? Czyli zasadniczo zero prywatności w internecie 
540
Tak, ja wiem, na Polconie rozmawiałyśmy z Ignite i Anneke. Co nie zmienia faktu, że Esensja się przede mną nie uchroni, a koniec oporów jest już bliski. Ja zawsze wiedziałam, że to bardziej gra wstępna niż odrzucenie ;p
[ Dodano: Nie 08 Wrz, 2013 ]
Btw zapomniałam wspomnieć, że serdecznie polecam Creatio i dla pisarzy i publicystów. Redakcja jest serdeczna, przemiła, otwarta i pomocna. Teraz zbierany jest materiał do październikowego numeru o serialach.
[ Dodano: Nie 08 Wrz, 2013 ]
Btw zapomniałam wspomnieć, że serdecznie polecam Creatio i dla pisarzy i publicystów. Redakcja jest serdeczna, przemiła, otwarta i pomocna. Teraz zbierany jest materiał do październikowego numeru o serialach.
541
Patren!
No nie, ja nie mogę tu przychodzić, bo mi się oczy mokre robią
Ściskam, gratuluję, ściskam i... ściskam i gratuluję, i ściskam i gratuluję.
No nie, ja nie mogę tu przychodzić, bo mi się oczy mokre robią
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."
.....................................Wallace Stevens
Jedyny imperator: władca porcji lodów."
.....................................Wallace Stevens