Latest post of the previous page:
W takim razie proponuję Ci złożenie podania na Weryfikatora, myślę, że z tym podejściem świetnie byś się do tego nadawała
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
W takim razie proponuję Ci złożenie podania na Weryfikatora, myślę, że z tym podejściem świetnie byś się do tego nadawałaravva czy Ty naprawdę nie widzisz różnicy między dyskusją nad tekstem, a dyskusją koło tekstu? Na ogół luźne takie dyskusje zarzynają temat, bo dryfują w tak odległe rejony, że autor nie wie już, czy to rozmowa ciągle na temat jego tekstu. A czy temu ma służyć tuwrzuć?ravva pisze:
dorapa, to forum jest, nie klasztor, gdzie albo modlitwa albo nic.
jeśli zabronisz ludziom rozmawiac i bedziesz restrykcyjnie trzymac się tematu pierwszego posta, zarżniesz, co chcesz ocalić - dyskusje ewoluują, zmieniają się, poszerzają zagadnienia i je dodają, odcinając te mozliwosć wylejesz dziecko z kąpielą.
Moja propozycja podziału Weryfikatorow na młodszych i starszych nie miała na celu zwiększenia odsiewu tekstów, tylko ułatwienie pracy samym Weryfikatorom.Cerro pisze:Rozwiązaniem problemu nie jest z pewnością "zmniejszyć ilość tekstów poprzez przesiew". To mniej więcej jak stwierdzić, że popyt na chleb jest większy niż podaż, więc trzeba strzelać z kałasza we wchodzących do piekarni.Zastanówmy się... Na forum trafia dużo tekstów, liczba weryfikatorów i czas, jaki mogą poświęcać nowym propozycjom, nie wystarczają, ergo: coś z tym trzeba zrobić.
Odpowiedziałabym... ale w sumie po co, skoro z dyskusji wchodzisz w towarzyską pogawędkę?W takim razie proponuję Ci złożenie podania na Weryfikatora, myślę, że z tym podejściem świetnie byś się do tego nadawała
Cerro :-) towarzyskie pogawedki sa zle :-)Cerro pisze:Odpowiedziałabym... ale w sumie po co, skoro z dyskusji wchodzisz w towarzyską pogawędkę?W takim razie proponuję Ci złożenie podania na Weryfikatora, myślę, że z tym podejściem świetnie byś się do tego nadawała
wroce dome, to obejrze :-)Romek Pawlak pisze:Cóż, ta rozmowa coraz bardziej przypomina tę:
Pewnie. Bo robią offtop, a grzeczne dziewczynki nie robią offtopu :pCerro :-) towarzyskie pogawedki sa zle :-)
Wróć do „Sprawy organizacyjne”