136

Latest post of the previous page:

Ja pierniczę, zdycham. Napisanie tekstu to jedno, ale jego dopracowanie... Ech, padam na ryj, dobranoc reszcie towarzystwa :P W ogóle to piszecie po jednym, czy po dwa opowiadania?
Bo lubię pisać.

137
Ja od razu trzy! Nie będę się rozdrabniać! :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

139
Napisałam jedno opowiadanie, z drugim walczę, ale obawiam się, że z powodu tzw. niesprzyjających warunków będę musiała odpuścić. :(
Nikt nie kupi powieści urban fantasy, żeby w środku znaleźć polskie kino moralnego niepokoju.
by Bel

140
Po ponadtygodniowym maratonie pisania mogę to wreszcie powiedzieć - UFF.
Pierwsze opowiadanie "Koniec Rzeczy" to mój faworyt - w kreowanie świata po apokalipsie włożyłem naprawdę dużo serca i mam nadzieję, że post apokaliptyczny Kraków wyszedł mi w miarę realnie :) Dałem trochę odniesień do klasyków, wrzuciłem trochę smaczków... No i dopieściłem je i o ile w końcowym etapie (składanie do wysyłki, formatowanie etc.) nic nie spierniczyłem, to nie będzie żadnych byków :P

Drugie z kolei "Dies Irae" to luźne nawiązanie to wizji końca świata Kasprowicza. Powiem szczerze, wpadło mi do głowy dość niespodziewanie i uznałem, że je napiszę i wyślę... Nie wiem tylko co o nim myśleć, powstało naprawdę w przyspieszonym tempie :D Jestem tylko ciekaw, czy w ogóle Jury dostało moje maile :P No nic, opowiadania skończone, teraz tylko czekać na wyniki... Kurna, już się boję xd

Kto już skończył? :D
Bo lubię pisać.

141
hmmm to chyba nie musiało być w Krakowie, a tylko nawiązane do niego, prawda?
Ja dostałem odpowiedź jak odebrali meila
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

142
Thug pisze:hmmm to chyba nie musiało być w Krakowie, a tylko nawiązane do niego, prawda?
Spokojnie, po prostu byłem kiedyś w Krakowie ze znajomymi, porobiłem dużo zdjęć i po prostu uznałem, że winter_engine udźwignie przeniesienie miasta smoka wawelskiego na papier, a potem zmasakrowania go :) Jeśli było tylko nawiązanie do Krakowa, to też się liczy ;)

Po jakim czasie dali Ci znać, że dostali maila? :/
Bo lubię pisać.

143
Bo przez chwilę zwątpiłem :) No cóż, życzę sukcesu i udzielam ci mego szczęścia :P

Odpowiedzieli w ciągu 42 minut

145
Daj im co najmniej dzień :) Ja widać miałem szczęście, a może chcieli się tego jak najszybciej pozbyć ze skrzynki? :P

Nie wiem czy idzie, nie używam Gmaila. Ale jest tam pewnie opcja "powiadom o odbiorze", tylko trzeba byłoby ją zaznaczyć przy wysyłaniu

146
Ech, no dobra, w takim razie czekam :) Kurna, strasznie chciałbym się przebić z post apokalipsą :D Nie ma chyba nic fajniejszego niż debiut ulubionym gatunkiem :) Ale z drugiej strony obczaiłem, kto bierze udział i powiem Wam, że czuję się... średnio :/
Bo lubię pisać.

147
Thug pisze:Odpowiedzieli w ciągu 42 minut
Thug, pytanko: dostałeś potwierdzenie odbioru ze swojej skrzynki czy odpowiedź (mail: ok, doszło)?.
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

148
a ja sie schizuje czy moje doszlo :( a naprawde dobrze mi wyszlo :(
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

149
Pilif pisze:
Thug pisze:Odpowiedzieli w ciągu 42 minut
Thug, pytanko: dostałeś potwierdzenie odbioru ze swojej skrzynki czy odpowiedź (mail: ok, doszło)?.
Odpowiedź "Dzięki"

A co? Jako jedyny taką dostałem? Bo zaczynam się martwić

151
Odpowiedź "Dzięki"

A co? Jako jedyny taką dostałem? Bo zaczynam się martwić
Nie martw się. To tylko potwierdza Twoją wyjątkowość ;)

Ja nic nie dostałem. Może Romek wpadnie tu przypadkiem i wyjaśni, czy potwierdzają wszystkim czy tylko wyrywkowo.
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”