Latest post of the previous page:
Ja pierniczę, zdycham. Napisanie tekstu to jedno, ale jego dopracowanie... Ech, padam na ryj, dobranoc reszcie towarzystwa W ogóle to piszecie po jednym, czy po dwa opowiadania?
 W ogóle to piszecie po jednym, czy po dwa opowiadania?
 Dałem trochę odniesień do klasyków, wrzuciłem trochę smaczków... No i dopieściłem je i o ile w końcowym etapie (składanie do wysyłki, formatowanie etc.) nic nie spierniczyłem, to nie będzie żadnych byków
 Dałem trochę odniesień do klasyków, wrzuciłem trochę smaczków... No i dopieściłem je i o ile w końcowym etapie (składanie do wysyłki, formatowanie etc.) nic nie spierniczyłem, to nie będzie żadnych byków 
 Jestem tylko ciekaw, czy w ogóle Jury dostało moje maile
 Jestem tylko ciekaw, czy w ogóle Jury dostało moje maile  No nic, opowiadania skończone, teraz tylko czekać na wyniki... Kurna, już się boję xd
 No nic, opowiadania skończone, teraz tylko czekać na wyniki... Kurna, już się boję xd 
Spokojnie, po prostu byłem kiedyś w Krakowie ze znajomymi, porobiłem dużo zdjęć i po prostu uznałem, że winter_engine udźwignie przeniesienie miasta smoka wawelskiego na papier, a potem zmasakrowania goThug pisze:hmmm to chyba nie musiało być w Krakowie, a tylko nawiązane do niego, prawda?
 Jeśli było tylko nawiązanie do Krakowa, to też się liczy
 Jeśli było tylko nawiązanie do Krakowa, to też się liczy 

Ja widać miałem szczęście, a może chcieli się tego jak najszybciej pozbyć ze skrzynki?
 Ja widać miałem szczęście, a może chcieli się tego jak najszybciej pozbyć ze skrzynki? 
Odpowiedź "Dzięki"Pilif pisze:Thug, pytanko: dostałeś potwierdzenie odbioru ze swojej skrzynki czy odpowiedź (mail: ok, doszło)?.Thug pisze:Odpowiedzieli w ciągu 42 minut
Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”