21
Ja. :)
Jestem szczęśliwa, że moje opowiadanie znalazło się w tej dwudziestce.

Co za dzień!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

23
Teraz zacznę się denerwować i rozmyślać.

I na co mi to było? Mało nerwów na co dzień, to jeszcze mi się konkursów zachciewa.

Gratulacje dla pozostałych Weryforumowiczów z dwudziestki.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

26
Nie wiem. Raczej nie. Grzebię nieustannie w powieści, więc jeśli zacznę jeszcze pisać opowiadania na konkurs, to utknę. A praca, a dom, dzieci, mąż, teściowa, pies, kot, rybki, sąsiad, kominiarz... Może?

Jestem dziś szczęśliwa. Jutro pomyślę. ;)

27
ancepa pisze:Gratulacje! :) Na Otulonych też się szykujecie? pP, dorapko? Bo eworm na pewno. :D
Heh, prawdę mówiąc, na razie się nie szykuję. Na razie się szykuję do szykowania się. Studia pochłaniają niemało czasu. Ale tak, mam zamiar wziąć udział.
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

28
No to ja też się chwalę że znów jestem. Udało się przepchnąć jedno z dwóch opowiadań, chociaż nie to, które się spodziewałem.

Natomiast co do Otulonych: jak Bóg da a Partia pozwoli, to zdecyduję się bronić statusu... Ale czas... Ten czas....
dorapa pisze:Nie wiem. Raczej nie. Grzebię nieustannie w powieści, więc jeśli zacznę jeszcze pisać opowiadania na konkurs, to utknę.
Ja grzebię w dwóch powieściach, jednym zbiorze opowiadań i jeszcze mi się konkursów zachciewa ;]
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

29
I mogę ci zorck tylko zazdrościć i gratulować polotu, szybkości tworzenia rzeczy jeśli nie genialnych to bardzo dobrych.

31
Kto z Wery wybiera się na Galę? Z kim będę mogła napić się piwa, wina, herbaty (wybrać co tam komu odpowiada)?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”