Latest post of the previous page:
To ja będę trzymać.
Gratulacje! Powiedz mi tylko, gdzie zamierzasz jeździć, to postaram się w tej okolicy nie przechodzić na pasach albo, co gorsza, wybierać się tam samochodem.Adrianna pisze: Wynik? 4200 znaków i zdany dziś egzamin na prawko
Rozumiem, że porady z własnego doświadczenia?Chii pisze:Ach, nie zapomnij włączać wycieraczek, jak przejeżdżasz przez przejścia dla pieszych. Krew zaschnie i nie będzie nic potem widać.
Hehe, widzisz... Bo nie miałaś niemieckiego z Frau B. ;] Aczkolwiek muszę przyznać, że zaraz za "lekturkami" u niej to było zdecydowanie najgorsze. Nadal nie do końca się otrząsnęłam, brrrr...Chii pisze:Pamiętam, że dzień, w którym ja zdawałam był najbardziej stresującym dniem w całym życiu. I został nim do dziś.
Ja miałem dwa takie dni - nie zdałem za pierwszym.Chii pisze:Pamiętam, że dzień, w którym ja zdawałam był najbardziej stresującym dniem w całym życiu. I został nim do dziś.
4,5? No, w sumie jedna ocena w dół. Wstyd, kujonie, wstyd.Adrianna pisze:Patrząc po powoli spływających wynikach z egzaminów - sesji dałam radę, no ale dużym kosztem.
Bleeee, już i tak zjadłam za dużo...Chii pisze:Zjedz se czekoladki, kujonku.