Witam
Imię:Radek
Intersuje się szeroko pojętą literaturą głównie fantasy, Terry Pratchett Neil Gaiman, etc, ale najbardziej lubię pisać sam

. Mam takie małe zboczenie że każde z moich opowiadań F, kończy się uratowaniem świata przez głównego bohatera, wrzucę może coś nie długo, sami się przekonacie. Marzy mi się stylowa, ironiczna i pełna humoru książka rozegrana w jakimś magicznym świecie, koniecznie takim z mieczami i różdżkami, min dlatego podoba mi się twórczość sir. Pratchetta i Gaimana, ale bliżej chyba mi do pierwszego pana. Jak byłem mały czytałem nałogowo kaczora donalda, i sklejałem sztuczne papierosy. Moją drugą pasją jest graffiti, siedzę w tym już jakieś 1,5 roku, nieśmiało próbuje coś namalować na murze ale jeszcze długa droga przede mną. Podoba mi się to że i w literaturze i graffiti chodzi o jak najpiękniejsze połączenie liter, a jednocześnie chodzi o zupełnie coś innego. Jednym słowem siedzę w literach chętnie, jak tylko mogę, jak żółw na polu świeżej sałaty rozważając wyższość witamin nad smakiem.
[img]http://images29.fotosik.pl/7/438c52d5008ebe2e.jpg[/img]