Seei heloł o to seei

1
Witam

Imię:Radek

Intersuje się szeroko pojętą literaturą głównie fantasy, Terry Pratchett Neil Gaiman, etc, ale najbardziej lubię pisać sam :D. Mam takie małe zboczenie że każde z moich opowiadań F, kończy się uratowaniem świata przez głównego bohatera, wrzucę może coś nie długo, sami się przekonacie. Marzy mi się stylowa, ironiczna i pełna humoru książka rozegrana w jakimś magicznym świecie, koniecznie takim z mieczami i różdżkami, min dlatego podoba mi się twórczość sir. Pratchetta i Gaimana, ale bliżej chyba mi do pierwszego pana. Jak byłem mały czytałem nałogowo kaczora donalda, i sklejałem sztuczne papierosy. Moją drugą pasją jest graffiti, siedzę w tym już jakieś 1,5 roku, nieśmiało próbuje coś namalować na murze ale jeszcze długa droga przede mną. Podoba mi się to że i w literaturze i graffiti chodzi o jak najpiękniejsze połączenie liter, a jednocześnie chodzi o zupełnie coś innego. Jednym słowem siedzę w literach chętnie, jak tylko mogę, jak żółw na polu świeżej sałaty rozważając wyższość witamin nad smakiem.

[img]http://images29.fotosik.pl/7/438c52d5008ebe2e.jpg[/img]

2
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

8
Terry Pratchett Neil Gaiman
Wymienie tych dwóch autorów obok siebie od razu skojarzyło mi się z "Dobrym Omenem". :)

I tak w ogóle to witam i pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”