Latest post of the previous page:
Daj spokój, ja się śmieję, gdy to teraz czytam...
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Ach te mądrości teściów! Mój (przyszły) mówi za to, że mam miażdżycę, bo "brzuch miażdży mi kolana", tak więc bywa z tym różniezorck pisze:Jak mawia mój teściu (po Rosyjsku, więc nie powtórzę w oryginale): samobiczowanie jest gorsze od samouwielbienia.
A ja chętnie zobaczyłbym Ciebie. Cały żart polega na tym, że stosunkowo długo nie dowiemy się, kto jest kim. I stosunkowo długo niektórzy z nas będą udawać niezainteresowanychzorck pisze:I to co sobie tutaj uprawiacie wcale nie zmienia faktu, że chciałbym Was zobaczyć w tym turnieju
Byłem niekonsekwentny; skoro oceny są tajne w Fazie I, to i w drugiej niech nie będzie wiadomo kto ile dał punktów. Miałem dobrze napisane w notatkach, ale przytrafił się błąd jakimś cudem, wybaczcie.1. Tożsamość uczestników pozostaje tajna do zakończenia Turnieju. Gdy któryś z uczestników ujawni się bez zezwolenia Organizatorów, zostanie zdyskwalifikowany.
Zastanowię się jeszcze.eworm pisze:Czy słusznie zakładam, że choćby i teksty/recenzje nadeszły przed ostatecznym terminem, nie zostaną opublikowane na forum wcześniej niż tydzień po?
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”