33
Ja Was naprawdę nie rozumiem. Rozumiem lekkie zażenowanie gdy się czasami wraca do starych tekstów, ale żeby zaraz apap, waleriana, po pijaku itede?
Akurat teksty o których mówicie są bardzo dobre, więc bez zbędnego biczowania (Czy obśmiewania) się. Jak mawia mój teściu (po Rosyjsku, więc nie powtórzę w oryginale): samobiczowanie jest gorsze od samouwielbienia.
I to co sobie tutaj uprawiacie wcale nie zmienia faktu, że chciałbym Was zobaczyć w tym turnieju ;]
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

34
zorck pisze:Jak mawia mój teściu (po Rosyjsku, więc nie powtórzę w oryginale): samobiczowanie jest gorsze od samouwielbienia.
Ach te mądrości teściów! Mój (przyszły) mówi za to, że mam miażdżycę, bo "brzuch miażdży mi kolana", tak więc bywa z tym różnie ;) Ja jednak mimo wszystko wolę masochistów od narcyzów. Ci pierwsi przynajmniej rzadziej biorą się za to, za co brać się nie powinni...

Zorck, ja tam nic nie muszę zażywać, po prostu niektóre kawałki mi się wciąż podobają, a inne wywołują uśmiech politowania.
zorck pisze:I to co sobie tutaj uprawiacie wcale nie zmienia faktu, że chciałbym Was zobaczyć w tym turnieju
A ja chętnie zobaczyłbym Ciebie. Cały żart polega na tym, że stosunkowo długo nie dowiemy się, kto jest kim. I stosunkowo długo niektórzy z nas będą udawać niezainteresowanych :P

35
Nie bijcie, ale nastąpiła mała zmiana w punkcie pierwszym. ;)
1. Tożsamość uczestników pozostaje tajna do zakończenia Turnieju. Gdy któryś z uczestników ujawni się bez zezwolenia Organizatorów, zostanie zdyskwalifikowany.
Byłem niekonsekwentny; skoro oceny są tajne w Fazie I, to i w drugiej niech nie będzie wiadomo kto ile dał punktów. Miałem dobrze napisane w notatkach, ale przytrafił się błąd jakimś cudem, wybaczcie.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

36
Czyli pojadą Ci po pensji... ;)

[ Dodano: Czw 08 Mar, 2012 ]
Skoro już gadu gadu o konkursie, to taka mała sugestia ode mnie: może warto powiesić jakieś ogłoszenie o nim na górze strony, bo bidulek jest nisko w forumowym menu, a im więcej osób tutaj zajrzy, tym ciekawsza może być dyskusja i tym więcej komentarzy do tekstów naszych herosów :P

37
Olśniło mnie.
WERYFIKATORIUM - Turniej O Puchar Administratora 2012.
Czyli?
WTOPA 2012!

I tym kiepskim "żartem" niniejszym celebruję swój 300. post na tym forum.

BTW Gdzie te opowiadania A i B, które miały/mają się dziś pojawić? Wpłynęły już w ogóle? Wszyscy chcemy je przeczytać!
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

38
BTW Gdzie te opowiadania A i B, które miały/mają się dziś pojawić? Wpłynęły już w ogóle? Wszyscy chcemy je przeczytać!
Też się nad tym zastanawiam ;) Może autorzy, za przeproszeniem, nie wyrobili się w terminie? :D

40
Temat pojedynku nr 2 jest niejaką prowokacją, że być może w medialnych krzykach komuś przyjdzie do głowy pomysł i uda się nam przeczytać jakiś literacki tekst o zbliżających się Igrzyskach w Londynie, bądź ME w Polsce i Ukrainie... Nadzieja zapewne nikła, ale nie mogłem sobie jej odmówić. ;)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

42
Drugi temat znajduję ciekawszym niż pierwszy. "Moc kobiecych oczu" nie pozostawiało tyle miejsca na oryginalność pomysłu. Ba, nawet wymuszało (co najmniej) płeć jednej z postaci. "Zrodzeni dla igrzysk" jest, jak sądzę, trochę luźniejsze. Nie mówię, że A i B nie dali rady, ale chyba C i D mają trochę łatwiejsze zadanie. Tym bardziej jestem ciekaw, co wymyślą.

Czy słusznie zakładam, że choćby i teksty/recenzje nadeszły przed ostatecznym terminem, nie zostaną opublikowane na forum wcześniej niż tydzień po?
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”