Latest post of the previous page:
Pff... nie męcz, ja dziś mam budyń zamiast głowy
Latest post of the previous page:
Pff... nie męcz, ja dziś mam budyń zamiast głowyPrawda! Znam lepsze przyjemności, ale jeśli to dla Ciebie jest przyjemność, to nic mi do tego. Zasada najwyższej przyjemności, to dobra zasada.kuba1313 pisze:Prawda...?
To wtedy były już e-booki?smtk69 pisze:padaPada, "Za pisarza uważam tych, co już coś wypadali nie w e-booku i nie w POD"
tym zdaniem skreśliłeś Prousta z listy pisarzy
Wtedy bardzo dużo dzieł było tak wydawanych.smtk69 pisze:Zwracam tylko uwagę, że arcydzieło Prousta zostało wydane nakładem autora - czyli jako POD właśnie.
Przecież pisałem o tym, że to moja definicja.smtk69 pisze:I myślę, że pisarz ma znaczenie nieco szersze niż to które wymieniłeś.
Hy hyZgadzam się. Tak samo jak problemem natury psychicznej jest przymus odpowiadania na bzdurne tematy, niemające niczego wspólnego z pisaniem, a który to przymus najwyraźniej odczuwają pisarze.
Wiem, że nie mogłeś. W końcu jesteś pisarzemRomek Pawlak pisze:Sorki, nie mogłem się powstrzymać
Nie za bardzo rozumiem po co to piszesz.Romek Pawlak pisze:Niby racja, ale to nie ja dywaguję na temat, kto jest pisarzem prawdziwym, a kto fałszywym :-)
Tak myślałem, czekałem aż się przyznasz.Romek Pawlak pisze:Motywowany żądzą zemsty![]()
Wcale tak nie uważam. Wg mnie to równie bzdurny temat.Romek Pawlak pisze:dywagacje o tym, kto jest "prawdziwym pisarzem", są w porządku?![]()
![]()
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”