Latest post of the previous page:
A więc sprawdziłem:Miesiąc dodatkowy, tzw. drugi addaru w kalendarzu babilońskim hehe... ;P
 )
 ) ).
 ).
 Wydaje się mi, że te od czapy tematy to nie jest kwestia jakiekolwiek problemu natury pisarskiej. To problem natury psychicznej.
 Wydaje się mi, że te od czapy tematy to nie jest kwestia jakiekolwiek problemu natury pisarskiej. To problem natury psychicznej.Trzynasty miesiąckuba1313 pisze:A więc sprawdziłem:
Miesiąc dodatkowy, tzw. drugi addaru w kalendarzu babilońskim hehe... ;P

Zgadzam się. Tak samo jak problemem natury psychicznej jest przymus odpowiadania na bzdurne tematy, niemające niczego wspólnego z pisaniem, a który to przymus najwyraźniej odczuwają pisarze.kundel bury pisze:To problem natury psychicznej.

Tylko czasem, przeważnie wieczoramipadaPada pisze:Zgadzam się. Tak samo jak problemem natury psychicznej jest przymus odpowiadania na bzdurne tematy, niemające niczego wspólnego z pisaniem, a który to przymus najwyraźniej odczuwają pisarze.kundel bury pisze:To problem natury psychicznej.

Jak to co? Nie uważam się za pisarza.Romek Pawlak pisze: Nb. to co tu robisz?

"Czasami człowiek musi, bo inaczej się udusi."Tylko czasem, przeważnie wieczorami

Spoko, spoko. Po prostu Ci sugerujemy, żebyś nie tracił czasu na pierdoły. A to o co pytasz, to pierdoły. Twoją robotą jest pisać.Pilif pisze:o gdzie pytać o sprawy związane z pisaniem i wydawaniem książek? Na forum działkowców? :?:

Romku, przecież Ci tłumaczyłem już kto to jest pisarz.Romek Pawlak pisze: Takie czasy, że pisarz powinien się orientować w kwestiach wydawniczych.

Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”