Latest post of the previous page:
Adrianna! Twój licznik! Twój licznik! Zaraz będziemy świętować zupełnie inną okazję!138
Już macie wszystkich, niech się tylko ujawnią. :>
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
140
tzn trafiłam? a mówi się, że faceci tacy konkretni...
o, no proszę. chciałam jeszcze Ollarsa podejrzewać o Twoj tekst;)
edit - tfuuuuu, co ja się plączę jak niemowlak w powijakach. pod F Ollars może być.
o, no proszę. chciałam jeszcze Ollarsa podejrzewać o Twoj tekst;)
edit - tfuuuuu, co ja się plączę jak niemowlak w powijakach. pod F Ollars może być.
Ostatnio zmieniony ndz 13 maja 2012, 19:41 przez Luka w pamięci, łącznie zmieniany 1 raz.
141
W sumie to Ada pierwsza go zgadła, ale gdzieś znikł i dopiero teraz się obudził. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
146
Nie ja trafiłam B, tylko mamika6, nie wmawiać mi tutaj!
Ale dla samego zawodnika gratulacje wielkie
Ale dla samego zawodnika gratulacje wielkie

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
149
No między innymi Ciebie mam na myśli, gdy piszę o tych, którzy pozytywnie się do mnie odnieśli
Oczywiście, że żaden wstyd! Zresztą od początku obstawiałem, że A (czyli kochany eworm) przebije się daleko. I szczerze wierzyłem w zwycięstwo. A jak to wyszło w finale... no, zapewne Faux niedługo rozda wszystkie karty

Oczywiście, że żaden wstyd! Zresztą od początku obstawiałem, że A (czyli kochany eworm) przebije się daleko. I szczerze wierzyłem w zwycięstwo. A jak to wyszło w finale... no, zapewne Faux niedługo rozda wszystkie karty