46

Latest post of the previous page:

padaPada, to weź nie bierz udziału w tym roku, daj szansę innym xd

Na qfantowym forum przyjęli niespecjalnie zachwyceni moje uwagi na temat tematu i zalali mnie postami, że wcale nie muszę go traktować dosłownie... =,=' To po co ten temat, przepraszam? Żeby trzeba było wymyślać konkretnie coś pod nich przez te trzy miesiące? Czy żeby nie dało się tego wysłać gdziekolwiek indziej?
WrrrrRRR, duszę bym dała żeby im pokazać w tym konkursie gdzie raki zimują ;w;w.

52
Skończyłam pierwszą wersję opowiadania. Nie wiem, czy mam chęć na drugą. Kto wymyślił ten temat?! wrrr...
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

55
Niestety - nie zdążyłam wysłać pracy. Zabrakło motywacji, a gdy ta się pojawiła nawalił komputer. Teraz działa, owszem, ale już po ptakach. Tak czy siak, powodzenia wszystkim! :)
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." - Margarita Laux-Antille

57
Ale takie tętno chyba oznacza, że macie uczestników z zaświatów. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

60
Idę zobaczyć.
Po chwili i ucałowaniu kilku osób: JEST!
Napisałam to opowiadanie, by wyrwać się z marazmu i cieszę się jak dziecko!
Ostatnio zmieniony ndz 02 wrz 2012, 20:09 przez dorapa, łącznie zmieniany 1 raz.

61
Mimo kilku głupich błędów wykrytych już po wysłaniu tekstu (u Was też korekta idzie najlepiej, kiedy nic już nie daje?), udało się. Do zobaczenia w październiku i dzięki za motywację do dalszego pisania, niezależnie od ostatecznego rezultatu.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”