Witam.

1
Regulamin rzecz święta. Znalazłem to forum, bo właśnie napisałem taki krótki tekścik, który chciałem się z kimś podzielić i wystawić na krytykę. Z tego co widzę w regulaminie, nie będę mógł go wrzucić tutaj wcześniej niż pod koniec listopada... Szkoda.

Przedstawiam się: Paweł. Z Warszawy. Starszy niż węgiel, żonaty, bezdzietny. Próbuję pisać.

Re: Witam.

2
5666 pisze:Regulamin rzecz święta. Znalazłem to forum, bo właśnie napisałem taki krótki tekścik, który chciałem się z kimś podzielić i wystawić na krytykę. Z tego co widzę w regulaminie, nie będę mógł go wrzucić tutaj wcześniej niż pod koniec listopada... Szkoda.
ma to sens, chociaż pewnie na poczatku boli ;-)
paweł pisze:Przedstawiam się: Paweł. Z Warszawy. Starszy niż węgiel, żonaty, bezdzietny. Próbuję pisać.
to ile masz lat, hm?
witaj :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

3
5666, witaj na forum!

ravva, nie podrywaj nowego użytkownika. Nie widzisz, że żonaty! :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

4
B.A.Urbański pisze:ravva, nie podrywaj nowego użytkownika. Nie widzisz, że żonaty! :P
bo ja wiem, napisał, ze cyt: "próbuję pisać", moze akurat mu nie wyszlo ;-)

poza tym co to za podrywanie przez net :-P

5
ravva, myślisz, że "próbuje być żonaty"?
Jestem tego samego zdania, ale słyszałem, że w Japonii, Korei, na Tajwanie to już nawet śluby biorą.

Moim największym osiągnięciem w tej dziedzinie było, że oświadczyłem na SB na Wery, że się tam oświadczę.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
B.A.Urbański pisze:ravva, myślisz, że "próbuje być żonaty"?
mam nadzieję, ze wie, co pisze, się przekonamy za miesiąc :-)
B.A.Urbański pisze:
Jestem tego samego zdania, ale słyszałem, że w Japonii, Korei, na Tajwanie to już nawet śluby biorą.

Moim największym osiągnięciem w tej dziedzinie było, że oświadczyłem na SB na Wery, że się tam oświadczę.
moze smsa wyslij, poziom romantyzmu porównywalny :-D

7
ravva na kim zawisło twe powłóczyste spojrzenie? Na B.A.Urbańskim czy na 5666 , bo ździebko się pogubiłam :P
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

8
Jeżeli już to się zrujnuję i wyślę MMS'a. Żeby nie było, że sknerą jestem :P
B.A. = Bad Attitude

9
A ja wiem! Skoro węgiel powstał w przedziale 360 do 28 mln lat temu, to 5666 ma lat ... hmmm... szybkie liczenie... między trzydziestką a czterdziestką. Zgadłam? :)

Witam serdecznie i miłej zabawy na forum! :)

10
gebilis pisze:ravva na kim zawisło twe powłóczyste spojrzenie?
przecież tłumacze jak wołu na miedzy, że do podrywu potrzeba więcej niż literek online, poza tym od kiedy fakt mania lub nie mania żony/męza ma wpływ na to czy nas ktoś podrywa czy nie?

a 5666 - to nie przypadkiem, jak dzieci neostrady - 5.6.1966? pewnie zaraz w łeb dostane :-D
B.A.Urbański pisze:Jeżeli już to się zrujnuję i wyślę MMS'a. Żeby nie było, że sknerą jestem :P
wasza łaskawość :-)

11
Kolejny młodzik...
Witaj!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

12
ravva pisze:gebilis napisał/a:
ravva na kim zawisło twe powłóczyste spojrzenie?

przecież tłumacze jak wołu na miedzy, że do podrywu potrzeba więcej niż literek online, poza tym od kiedy fakt mania lub nie mania żony/męza ma wpływ na to czy nas ktoś podrywa czy nie?
A czy ja coś o podrywie wspomniałam? :)
I powitać gościa spieszę, bo mi tamci dwoje w głowie namotali, że teraz sobie niegościnność uzmysłowiwszy do nóżek waćpanu dywan czerwony ścielę
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

13
gebilis pisze:A czy ja coś o podrywie wspomniałam? :)
a czy ja mówię, że ty?

:twisted:

rany, chłop wróci i się zupełnie pogubi we własnym temacie :-D

14
ravva pisze:rany, chłop wróci i się zupełnie pogubi we własnym temacie :-D
Chłop się gubi w każdym temacie, w którym mu w słowo baba wejdzie.
A może to miałam napisać w wątku Kana?

Witaj, Numerowy. :)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

15
Faktycznie, nie spodziewałem się, że tutaj będzie taki ruch...

W punktach:

1. Nie jestem aż taki stary jak sądziłem. Przeglądałem głównie dział z tekstami do weryfikacji i na tej podstawie wyrobiłem sobie opinię, że forum zasiedlają ludzie w okolicach dwudziestego piątego roku życia... Opinię będę musiał poddać - nomen omen - weryfikacji. Cyferki dla ciekawskich: 32.

2. 5666 to dlatego, że nie miałem pomysłu na nicka, a taki kod captcha dostałem do przepisania podczas rejestracji.

3. Po przespaniu się z problemem doszedłem do wniosku, że ten trzydziestodniowy okres kwarantanny to całkiem niezły pomysł. Może przez ten czas uda mi się napisać coś innego, co chciałbym pokazać.

4. Widzę, że życie towarzyskie tu kwitnie. Cieszę się.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”