331

Latest post of the previous page:

;] gratulacje. Wesoło było.

332
Dziękuję, dobrzy ludzie.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

333
Dobrzy ludzie? Poczekaj, aż coś wrzucisz do weryfikacji... :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

334
W takim razie dziękuję też żądnym krwi, rozszarpującym początkujących pisarzy, bestiom - żeby nikt nie poczuł się urażony :D.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

335
Już gratulowałam, ale jeszcze raz! :)

336
Wizimir pisze:Fakt, nie jest łatwo dojść do siebie po tak oszałamiającym werdykcie ;).

No dobrze, z radością i pewną dozą zaskoczenia chwalę się, że moje opowiadanie pt. Korespondent, swoją drogą pierwszy większy ukończony tekst od długiego czasu, wywalczyło 1 miejsce w HW.

Jej, ale fajnie to brzmi :P.
Gratuluję i z radością przekazuję koronę! ;)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

337
Gratulacje Wizimirze!
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

338
Wizmirze, gratulacje!

Zorckowie też gratuluję, choć przez skromność nic nie wspomniał o swoim miejscu na podium HW 2012 ;-)

A jak już jestem w tym wątku, to się pochwalę, że w tegorocznych HW przypadła mi...
tadam, tadam...
nagroda specjalna WeryfikatoriuM :)
pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...

339
zorck, dziko, gratulacje!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

340
Moi drodzy, dzisiaj jest wyjątkowy dzień - dzień publikacji książki, której jestem współautorem - "31.10."

Chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy przez lata oceniali moje opowiadania, weryfikowali je i nieraz mieszali z błotem. Pragnę tutaj powiedzieć, że Wasze wysiłki opłaciły się - wziąłem krytykę do serca i przez lata poprawiałem warsztat. Efekt jaki jest, każdy widzi - udało mi się wygrać w ogólnopolskim konkursie literackim i tym samym wejść na drogę pisarza. To bardzo emocjonująca ścieżka - od nowicjusza na weryfikatorium do początkującego pisarza. Bardzo Wam dziękuję za te wszystkie wspólne lata razem i... Do zobaczenia w dziale "Do zweryfikowania" ;)

Link do pobrania e booka:

http://virtualo.pl/31_10_wioska_przekle ... ch&q=31.10

Link to LC (jak ktoś ma konto to proszę o recenzje i ocenki ;))

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/156869/3 ... -polsku-ii

Książkę warto przeczytać, bo teksty stoją na naprawdę wysokim poziomie, sporo z autorów to zawodowi pisarze... No i jestem tam najmłodszy :3

Pozdrawiam, Tomasz Krzywik :]
Bo lubię pisać.

343
Gratulacje, tumi1!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

345
Łezka mi się w oczodole zakręciła. Gratuluję :)

346
Dzięki wielkie ^_^ Teraz modlę się, żeby powiodło mi się w Moje ciało, moje więzienie :3 Kurde, co jak co, ale pisać grozę uwielbiam :]
Bo lubię pisać.

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”