Latest post of the previous page:
;] gratulacje. Wesoło było.332
Dziękuję, dobrzy ludzie.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac
333
Dobrzy ludzie? Poczekaj, aż coś wrzucisz do weryfikacji... 

"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
334
W takim razie dziękuję też żądnym krwi, rozszarpującym początkujących pisarzy, bestiom - żeby nikt nie poczuł się urażony
.

“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac
336
Gratuluję i z radością przekazuję koronę!Wizimir pisze:Fakt, nie jest łatwo dojść do siebie po tak oszałamiającym werdykcie.
No dobrze, z radością i pewną dozą zaskoczenia chwalę się, że moje opowiadanie pt. Korespondent, swoją drogą pierwszy większy ukończony tekst od długiego czasu, wywalczyło 1 miejsce w HW.
Jej, ale fajnie to brzmi.

338
Wizmirze, gratulacje!
Zorckowie też gratuluję, choć przez skromność nic nie wspomniał o swoim miejscu na podium HW 2012 ;-)
A jak już jestem w tym wątku, to się pochwalę, że w tegorocznych HW przypadła mi...
tadam, tadam...
nagroda specjalna WeryfikatoriuM
Zorckowie też gratuluję, choć przez skromność nic nie wspomniał o swoim miejscu na podium HW 2012 ;-)
A jak już jestem w tym wątku, to się pochwalę, że w tegorocznych HW przypadła mi...
tadam, tadam...
nagroda specjalna WeryfikatoriuM

pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...
Dzikopis znaleziony w sieci...
339
zorck, dziko, gratulacje!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
340
Moi drodzy, dzisiaj jest wyjątkowy dzień - dzień publikacji książki, której jestem współautorem - "31.10."
Chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy przez lata oceniali moje opowiadania, weryfikowali je i nieraz mieszali z błotem. Pragnę tutaj powiedzieć, że Wasze wysiłki opłaciły się - wziąłem krytykę do serca i przez lata poprawiałem warsztat. Efekt jaki jest, każdy widzi - udało mi się wygrać w ogólnopolskim konkursie literackim i tym samym wejść na drogę pisarza. To bardzo emocjonująca ścieżka - od nowicjusza na weryfikatorium do początkującego pisarza. Bardzo Wam dziękuję za te wszystkie wspólne lata razem i... Do zobaczenia w dziale "Do zweryfikowania"
Link do pobrania e booka:
http://virtualo.pl/31_10_wioska_przekle ... ch&q=31.10
Link to LC (jak ktoś ma konto to proszę o recenzje i ocenki
)
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/156869/3 ... -polsku-ii
Książkę warto przeczytać, bo teksty stoją na naprawdę wysokim poziomie, sporo z autorów to zawodowi pisarze... No i jestem tam najmłodszy :3
Pozdrawiam, Tomasz Krzywik :]
Chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy przez lata oceniali moje opowiadania, weryfikowali je i nieraz mieszali z błotem. Pragnę tutaj powiedzieć, że Wasze wysiłki opłaciły się - wziąłem krytykę do serca i przez lata poprawiałem warsztat. Efekt jaki jest, każdy widzi - udało mi się wygrać w ogólnopolskim konkursie literackim i tym samym wejść na drogę pisarza. To bardzo emocjonująca ścieżka - od nowicjusza na weryfikatorium do początkującego pisarza. Bardzo Wam dziękuję za te wszystkie wspólne lata razem i... Do zobaczenia w dziale "Do zweryfikowania"

Link do pobrania e booka:
http://virtualo.pl/31_10_wioska_przekle ... ch&q=31.10
Link to LC (jak ktoś ma konto to proszę o recenzje i ocenki

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/156869/3 ... -polsku-ii
Książkę warto przeczytać, bo teksty stoją na naprawdę wysokim poziomie, sporo z autorów to zawodowi pisarze... No i jestem tam najmłodszy :3
Pozdrawiam, Tomasz Krzywik :]
Bo lubię pisać.
342
Brawo, tumi1 

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
343
Gratulacje, tumi1!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
346
Dzięki wielkie ^_^ Teraz modlę się, żeby powiodło mi się w Moje ciało, moje więzienie :3 Kurde, co jak co, ale pisać grozę uwielbiam :]
Bo lubię pisać.